Πετυχημένο deal για τη Λίβερπουλ με πώληση 19χρονου ταλέντου

19:53 15/8/2024 - Πηγή: Contra

Η Λίβερπουλ μπορεί να μην έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ακόμη τη πρώτη φετινή της μεταγραφή για το καλοκαίρι, ωστόσο η ίδια έφερε εις πέρας ένα ικανοποιητικό deal για την πώληση του 19χρονο Μπόμπι Κλαρκ στη Σάλτζμπουργκ.

Ο 19χρονος διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Αγγλίας αναμένεται να ταξιδέψει στην Αυστρία για να συζητήσει τους προσωπικούς όρους της συμφωνίας και να

περάσει εν συνεχεία από ιατρικές εξετάσεις, με το deal να πρόκειται να αποφέρει στους "κόκκινους" ένα ποσό ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 17,5%. Να σημειωθεί επίσης πως ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να συνεργαστεί ξανά με ένα πρώην γνώριμο της Λιβερπουλ, αφού ο στη Σάλτζμπουργκ προπονητής είναι ο πρώην βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ, Πεπ Λίντερς.

Ο μέσος την περσινή σεζόν με την πρώτη ομάδα μέτρησε 8 συμμετοχές σε Premier League και FA Cup. Παρόλα αυτά, ο ίδιος δεν αναμενόταν να βρίσκεται στα άμεσα πλάνα του Άρνε Σλοτ και η επιμονή της αυστριακής ομάδας δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες.

Η Λίβερπουλ, από το πουθενά θα ενισχύσει ως έναν βαθμό τον προϋπολογισμό της και μένει να φανεί αν αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει προς μία θετική κατεύθυνση τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα