GameOver Webcast #437 - The Next-Gen Debate

Όλες οι μέχρι στιγμής πληροφορίες για την επόμενη γενιά συστημάτων.

Πολλά συνέβησαν τις τελευταίες δέκα ημέρες. Η Microsoft άνοιξε σχεδόν όλα τα χαρτιά της, και η Sony άνοιξε αρκετά από αυτά το βράδυ της Τετάρτης 16/9. Ωστόσο, πιο πολλές πληροφορίες πήραμε για το PS5 από tweets και δηλώσεις στελεχών μετά την παρουσίαση, παρά από αυτήν. Στις ημέρες που ακολούθησαν, οι πληροφορίες έγιναν περισσότερες και αρκετά ερωτήματα

που είχαμε άρχισαν σταδιακά να απαντώνται, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή, στις 21 Σεπτεμβρίου του 2020, να έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το τι ετοιμάζουν και η Sony και η Microsoft για τη νέα γενιά, η οποία θα ξεκινήσει στο δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου του 2020.

Με βάση όλα όσαν έχουν συμβεί τις τελευταίες δέκα ημέρες λοιπόν, τη Δευτέρα 21/9, λίγο μετά τις 21:00, στο νέο μας Webcast θα συζητήσουμε για όλα, για τιμές διάθεσης και ημερομηνίες κυκλοφορίας, launch παιχνίδια, backward compatibility, προδιαγραφές, τεχνολογίες και όλα όσα γνωρίζουμε σήμερα. Αυτό το Webcast προτείνουμε να μην το χάσετε.

To Webcast θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι μας στο YouTube.

Μπορείτε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας ή να πατήσετε το "καμπανάκι" alert ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για το πότε ξεκινάμε ζωντανή μετάδοση ή πότε ανεβαίνει κάποιο νέο video.

webcast
Keywords
Τυχαία Θέματα