H Milestone αποκάλυψε το Ride 3

Έρχεται πιο πλούσιο από ποτέ, με νυχτερινούς αγώνες και Unreal 4.

Με μεγάλη χαρά θα δεχθούν οι φίλοι των δίτροχων την ανακοίνωση του τρίτου μέλους της σειράς Ride της γνωστής, για τους λάτρεις του είδους, Milestone. Το ιταλικό studio εδώ και μήνες έχει μεταβεί από τη δική του μηχανή γραφικών στην Unreal 4, με το MXGP 3 να είναι ο πρώτος τίτλος του

που βασίστηκε σε αυτήν, ενώ το Ride 3 -και αντίστοιχα το MotoGP 18- θα είναι ο πρώτος τίτλος της ομώνυμης σειράς που θα κάνει χρήση της Unreal 4.

Εκτός από την παραπάνω, σημαντική αλλαγή, το Ride 3 θα φέρει αρκετές βελτιώσεις, τόσο στον τομέα της οδήγησης, όσο και σε θέματα περιεχομένου. Ο τίτλος θα έχει ένα ανασχεδιασμένο σύστημα συγκρούσεων και πτώσεων, ενώ, σύμφωνα με τη Milestone, η AI θα είναι εμφανώς βελιτωμένη. Όσον αφορά στο περιεχόμενο, ο τίτλος θα έχει περισσότερες από 230 μοτοσυκλέτες, οι οποίες θα είναι πλήρως αναβαθμιζόμενες, αφού θα υπάρχεί livery editor και περισσότερα από 500 διαφορετικά ανταλλακτικά.

Ταυτόχρονα, το Ride 3 θα περιλαμβάνει περισσότερες από 30 διαφορετικές τοποθεσίες, ανάμεσά τους πραγματικές πίστες (drone-scanned), city circuits, drag strips αλλά και μη πραγματικές διαδρομές. Οι παίκτες θα έχουν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να τρέξουν σε νυχτερινούς αγώνες, ενώ το σύστημα καιρού των προηγούμενων τίτλων θα κάνει για ακόμη μία φορά την εμφάνισή του. Όσοι ακολουθούν το ιταλικό studio, θα ξέρουν πως το Ride 3 θα έχει ένα πλούσιο career mode, με ένα εντυπωσιακό αριθμό από events, ενώ θα υπάρχει και το κλασικό multiplayer mode, χωρίς να έχει γίνει, μέχρι στιγμής, κάποια αναφορά σε τυχόν βελτιώσεις σε αυτό το τμήμα του τίτλου.

Το Ride 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, για υπολογιστές, PlayStation 4 και Xbox One.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα