PS5: Έντονη φημολογία για backwards compatibility και με PS1, PS2 & PS3

Με χρήση streaming/ cloud τεχνολογίας και emulators.

Νέα σχέδια ευρεσιτεχνίας που έκαναν σε λίγα λεπτά τον γύρο του διαδικτύου -και εφόσον ευσταθούν- αποκαλύπτουν τα πλάνα της ομάδας του PlayStation για την υποστήριξη παιχνιδιών από παλαιότερες κονσόλες της εταιρείας στο PlayStation 5.

Σύμφωνα με την εν λόγω

αναφορά, η Sony εξετάζει τρόπους ώστε να επεκτείνει τη λίστα με τα παιχίδια που θα είναι σε συμβατότητα με το PS5, περιλαμβάνοντας τίτλους από όλες τις κονσόλες PlayStation (PS1, PS2 & PS3) που έχουν κάνει την εμφάνισή τους ανά τα χρόνια. Αυτό θα επιτυγχάνεται με χρήση cloud/ streaming τεχνολογίας και σε συνδυασμό με emulators, καθιστώντας έτσι εφικτή τη δυνατότητα για backwards compatibility ακόμα και έξω από τα πλαίσια του hardware της νέας κονσόλας της Sony. Η επικρατέστερη θεωρία θέλει όλα τα παραπάνω να "κουμπώνουν" επάνω στην ήδη υπάρχουσα gaming streaming υπηρεσία της εταιρείας, το PlayStation Now, το οποίο είναι διάθεσιμο σε επιλεγμένες χώρες, με την Ελλάδα να μην αποτελεί μία από αυτές.

Όπως έχει γίνει ήδη και επίσημα γνωστό -και επομένως μόνο για αυτό μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά και δίχως υποθετικά σενάρια- η συντριπτική πλειοψηφία από τη βιβλιοθήκη τίτλων του PS4 θα είναι συμβατή με το PS5 από τη στιγμή της κυκλοφορίας του εντός της εορταστικής περιόδου του τρέχοντος έτους.

PS5Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα