Project Eve: Ακόμα ένας νέος τίτλος για το PS5

Η Shift Up Corp., στο πλαίσιο του PlayStation Showcase, μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο Project Eve, τον επερχόμενο action τίτλο που ετοιμάζει, που θα διαδραματίζεται σε ένα “όχι πολύ μακρινό μέλλον”, στο οποίο η ανθρωπότητα έχει εκδιωχθεί από τη Γη, έχοντας χάσει τη μάχη ενάντια στους εισβολείς, γνωστούς ως “NA: tives”.

Αναλαμβάνοντας την ομώνυμη Eve, μια επιζών από μια

ομάδα αλεξιπτωτιστών που έχουν αναπτυχθεί από την Αποικία, θα αναλάβουμε να κερδίσουμε πίσω τη Γη από τους ΝΑ: tives, κάτι που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πολεμήσουμε ενάντια σε ισχυρούς εχθρούς μαζί με συμμάχους που έχουν συσπειρωθεί, για μπορέσουμε να επιτύχουμε τον σκοπό μας.

Σύμφωνα με όσα είδαμε κατά την διάρκεια του trailer, θα πρέπει να περιμένουμε έναν αρκετά εντυπωσιακό οπτικό τομέα και μάχες με στυλ, με πολλά combos, με parrying και τη δυνατότητα να διακόψουμε τις επιθέσεις των έχθρων, όλα υποστηριζόμενα από το haptic feedback του DualSense controller. Θα μπορούμε να αναπτύξουμε τις δεξιότητες της Eve, να προσαρμόσουμε τα outfits της και να εξερευνήσουμε τον λεπτομερή κόσμο του παιχνιδιού όταν το Project Eve γίνει διαθέσιμο για το PlayStation 5.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο Project Eve στο trailer παρακάτω.

The post Project Eve: Ακόμα ένας νέος τίτλος για το PS5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα