To Σεπτέμβριο στους υπολογιστές το The Bard's Tale 4

Και σύντομα η κυκλοφορία στις κονσόλες.

Με σχετική ανακοίνωσή της η inXile ανακοίνωσε ότι το νεότερο μέλος της dungeon crawler σειράς The Bard's Tale αναμένεται να διατεθεί σύντομα σε μια σειρά πλατφορμών, αρχής γενομένης από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η inXile, η οποία μας έδωσε το The Bard's Tale πίσω στο μακρινό 2004 για Xbox και PlayStation 2, αυτή τη φορά εργάζεται πάνω στο αριθμημένο sequel

των αρχικών παιχνιδιών της σειράς, με το The Bard's Tale 4 να κυκλοφορεί ακριβώς 30 χρόνια μετά την έλευση του The Bard's Tale 3: Thief of Fate για τα Commodore 64 και Apple II. Το The Bard's Tale 4 θα διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό βασίλειο εμπνευσμένο από την αρχαία Σκωτία, η ιστορία του είναι προϊόν της πένας του Nathan Long, γνωστού για τη δουλειά του στο Wasteland 2, ενώ το soundtrack θα κινείται σε γαελικές μελωδίες, με τη σύνθεση να έχει αναλάβει ο Ged Grimes του συγκροτήματος Simple Minds.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarte, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων δολλαρίων. Ως αποτέλεσμα, εκτός από την κυκλοφορία του για υπολογιστές τον προσεχή Σεπτέμβριο, το παιχνίδι θα διατεθεί επίσης για PlayStation 4 και Xbox One, αν και οι κάτοχοι κονσολών θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα