Ubisoft: Το streaming θα προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία

Νέες, ενδιαφέρουσες, δηλώσεις από τον CEO της γαλλικής εταιρίας.

Όπως όλοι έχουν καταλάβει, η Ubisoft έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ του streaming μοντέλου για τα βιντεοπαιχνίδια, αφού από ότι φαίνεται, η εταιρία πιστεύει πως αυτό το μοντέλο ταιριάζει στους τίτλους της και θα της προσφέρει ακόμη μεγαλύτερα κέρδη. Αυτή την φορά, ο γνωστός Yves Guillemot, CEO της γαλλικής εταιρίας, σε συνέντευξή

του στην ιστοσελίδα IGN, στα πλαίσια της Gamescom, αναφέρθηκε για ακόμη μία φορά στο μέλλον του gaming όπως ο ίδιος το οραματίζεται, δηλαδή στο streaming.

Ο Guillemot υποστήριξε πως η τεχνολογία οδεύει προς αυτή την κατεύθυνση μαζικά. Τα μηχανήματα, σύμφωνα με τον CEO της Ubisoft, γίνονται ολοένα και πιο δυνατά, ενώ η μετάδοση των δεδομένων γίνεται αποδοτικότερη, έτσι από ένα σημείο και μετά, το streaming θα προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία από την αγορά εξειδικευμένου hardware και την ανάγκη για την αλλαγή του τακτικά. Στη συνέχεια, ο ίδιος υποστήριξε πως οι εταιρίες θα έχουν διαφορετικά μοντέλα χρέωσης, έτσι ώστε ο κάθε παίκτης να διαλέγει αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες, ανάλογα με το πόσο χρόνο σκοπεύει να αφιερώσει, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος προτιμάει να υπάρχουν πολλές επιλογές, ώστε όλοι να έχουν τη δυνατότητα να παίζουν μεταξύ τους.

Τέλος, ο Guillemot στάθηκε στην σημασία της δημιουργίας περιεχομένου από την κοινότητα, κάτι που η εταιρία φαίνεται να προωθεί για το Beyond Good and Evil 2. Η HitRecord έχει αναλάβει το έργο της οργάνωσης του περιεχομένου που θα δημιουργούν οι παίκτες και θα είναι υποψήφιο για ενσωμάτωση στον τίτλο, ενώ σύμφωνα με τον Guillemot στο μέλλον αυτό το στοιχείο θα έχει καθοριστικό ρόλο, αφού οι τεράστιοι κόσμοι των παιχνιδιών θα είναι καλύτερο να δημιουργούνται από πολυάριθμους δημιουργούς και όχι αποκλειστικά από μία ομάδα προγραμματιστών, ακόμη και αν αυτή αποτελείτε από 500 άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα