Ανακοινώθηκε το Ghostbusters: Spirits Unleashed

H IllFonic ανακοίνωσε το Ghostbusters: Spirits Unleashed, έναν νέο, asymmetrical multiplayer τίτλο στο σύμπαν των Ghostbusters.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την ομάδα πίσω από τα Friday the 13th: The Game και Predator: Hunting Grounds, και θέλει τους παίκτες να συνεργάζονται με νέους συναδέλφους τους καθώς ξεκινούν να παγιδεύουν φαντάσματα

σε διάφορες τοποθεσίες όπως μουσεία, φυλακές, ξενοδοχεία και άλλα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα διαφορα εργαλεια των Ghostbusters, όπως PKE Meters, Proton Packs και φυσικά Ghost Traps για να βρουν τα φαντάσματα και να τα παγιδεύσουν προτού τα πράγματα βγουν εκτός έλεγχου.

Φυσικά, για όσους θέλουν, θα μπορούν να επιλέξουν να παίξουν από την πλευρά των Φαντασμάτων, χρησιμοποιώντας τις ικανότητες τους για να κρυφτούν από τους “busters”, να τους αιφνιδιάσουν, να τους τρομάξουν, ακόμη και να τους γεμίσουν με γλίτσα. Εάν καταφέρουν να το κάνουν αρκετά στην ομάδα των Ghostbusters και στους πολίτες, τότε θα κερδίσουν τον γύρο.

Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του announcement trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, εμφανίζονται οι Winston Zeddemore και Ray Stantz από τις ταινίες Ghostbusters.

“Το Ghostbusters είναι ένα από τα πιο αγαπημένα IP στον κόσμο, γι’ αυτό καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και προσιτό για αυτή τη ποικίλη fanbase”, δήλωσε ο CEO της IllFonic, Charles Brungardt. “Αν είστε κάποιος που αγαπά τις ταινίες ή τα asymmetrical multiplayer παιχνίδια, αυτό δημιουργήθηκε για εσάς”.

Το Ghostbusters: Spirits Unleashed αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC, μέσα στο 4ο τρίμηνο του 2022.

The post Ανακοινώθηκε το Ghostbusters: Spirits Unleashed appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα