Αποκαλυπτήρια για την Season 2 του Battlefield 2042

Η DICE αποκάλυψε τη Season 2 του Battlefield 2042 και επιβεβαίωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 30 Αυγούστου 2022. Με τίτλο “Master of Arms”, η νέα season θα προσθέσει έναν νέο χάρτη -ο οποίος θα εστιάζει στις μάχες με πεζικό- έναν καινούργιο Specialist, καθώς και νέα όπλα και οχήματα, μεταξύ άλλων αλλαγών και προσθηκών για τον τίτλο.

Ο νέος χάρτης, με

το όνομα “Stranded”, λαμβάνει χώρα στον Παναμά και διαθέτει μια λίμνη ερήμου που έχει αποστραγγιστεί από νερό. Οι μάχες θα γίνονται κυρίως γύρω αλλά και μέσα σε ένα παραθαλάσσιο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, που στεγάζει ένα κέντρο παράνομης εμπορίας όπλων.

Οι παίκτες θα μπορούν να κινηθούν γρήγορα κατά μήκος του νέου χάρτη χρησιμοποιώντας το Polaris RZR, το οποίο είναι ένα μικρό και ευέλικτο off-road όχημα, καθώς και το βαρύ όχημα εδάφους EBLC-RAM. Το τελευταίο μπορεί να προστατευτεί από εισερχόμενες ζημιές με την χρήση AMP αλλά και να τοποθετήσει έναν spawn beacon.

Ο νέος Specialist ονομάζεται Charlie Crawford και καταφθάνει με ένα σταθερό μίνι όπλο που μπορεί να ελέγχει εύκολα το πεδίο της μάχης. Άλλα νέα όπλα-προσθήκες περιλαμβάνουν την καραμπίνα AM40, το Avancys LMG και το περίστροφο PF51, ενώ το πιο πρόσφατο gadget που προστίθεται είναι μια χειροβομβίδα διάσεισης.

Οι νέες προσθήκες που εισάγονται στη Season 2 του Battlefield 2042 περιλαμβάνουν και τα  Assignments, τα οποία μπορούν να ολοκληρωθούν για να ξεκλειδώσουν τα όπλα του Vault.

Η ομάδα της DICE τόνισε πως: «Τα  Assignments, μεταξύ άλλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ξεκλειδώσετε αντικείμενα που σχετίζονται με το gameplay που μπορεί να χάσατε στην πρώτη season, συμπεριλαμβανομένων των Specialists, των όπλων, των gadgets και των οχημάτων. Τα όπλα του Vault είναι όπλα που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά στο mode Battlefield Portal, στα οποία τώρα μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στο mode All-Out Warfare μόλις ξεκλειδωθούν, ξεκινώντας από τα εμβληματικά M60E4 και M16A3. Περισσότερα όπλα θα γίνονται διαθέσιμα καθώς εξελίσσεται η season».

Μόλις πρόσφατα, DICE και EA έδωσαν πολλές λεπτομέρειες για τις επόμενες κινήσεις τους και το μέλλον του Battlefield 2042, οι οποίες μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν και την επαναφορά των κλάσεων στον τίτλο.  

The post Αποκαλυπτήρια για την Season 2 του Battlefield 2042 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα