Δείγμα από τις βελτιώσεις του Alan Wake Remastered

Η Remedy Entertainment, θέλοντας να παρουσιάσει τις βελτιώσεις που έχει κάνει στο Alan Wake Remastered, έδωσε στη δημοσιότητα ένα comparison trailer για τη νέα έκδοση του τίτλου, παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο “τρέχει” ο τίτλος στα Xbox Series X/S παράλληλα με την πρωτότυπη έκδοση του Xbox 360.

Μέσα από sliders

και συγκρίσεις εικόνων, το νέο trailer αναδεικνύει τα νέα, 4K γραφικά του Alan Wake Remastered, που είναι γεμάτα με βελτιωμένες υφές και μοντέλα χαρακτήρων, καθώς και βελτιωμένα cut scenes. Στο Xbox Series X το Alan Wake Remastered θα τρέχει στα 4K / 60FPS, ενώ στο Xbox Series S στα 1080p / 60FPS.

Να σημειώσουμε ότι η Remedy Entertainment συνεργάστηκε με το βρετανικό studio ανάπτυξης d3t για το remaster και θα πρέπει να περιμένουμε βελτιώσεις σε draw distances, βελτιωμένο lip-syncing και facial animations, προσομοίωση στους άνεμους και άλλες σύγχρονες πινελιές. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer παρακάτω

Το Alan Wake Remastered αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 5 Οκτωβρίου 2021.

The post Δείγμα από τις βελτιώσεις του Alan Wake Remastered appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα