Έφτασε το Denuvo στο PlayStation 5

Μέσα από ένα δελτίο Tύπου της Irdeto, έγινε γνωστό ότι η τεχνολογία Denuvo προστέθηκε στα PlayStation 5 Tools και Middleware προγράμματα της Sony. Με πιο απλά λόγια, οι δημιουργοί παιχνιδιών θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Denuvo στα παιχνίδια τους στο PlayStation 5 για να αποτρέψουν διάφορες cheating και hacking ενέργειες.

Ο Reinhard Blaukovitsch,

Διευθύνων Σύμβουλος του Denuvo, Irdeto, δήλωσε:

“Το cheating καταστρέφει τα βιντεοπαιχνίδια για τους έντιμους παίκτες Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαμηλότερη αφοσίωση, επισκεψιμότητα σε αυτά και μείωση των εσόδων για τους game publishers. Είμαστε πραγματικά περήφανοι που μπορούμε να βοηθήσουμε τους πιο ταλαντούχους προγραμματιστές του κόσμου να προσφέρουν πλούσιες εμπειρίες στους παίκτες στο PlayStation 5”.

Οι τεχνολογίες του Denuvo λειτουργούν σε διάφορες gaming πλατφόρμες, από ηλεκτρονικούς υπολογιστές έως κονσόλες, ακόμη και σε φορητές συσκευές με λειτουργικό Android και iOS. Μέχρι σήμερα, σύμφωνα με την Irdeto, το λογισμικό έχει καλύψει πάνω από 2 δισεκατομμύρια μοναδικά game installs και έχει ασφαλίσει πάνω από χίλια παιχνίδια.

Η εταιρεία αναφέρει ότι ορισμένοι launch τίτλοι του PlayStation 5 έχουν ήδη ενσωματώσει το Anti-Cheat τoυ Denuvo, το οποίο εξασφαλίζει τόσο το online gameplay όσο και την επιβράβευση της offline προόδου. Επίσης, παρά τους ισχυρισμούς για το αντίθετο, η Irdeto σημειώνει ότι το λογισμικό δεν επηρεάζει την απόδοση με κανέναν τρόπο, ούτε διαταράσσει το workflow ενός game developer.

The post Έφτασε το Denuvo στο PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα