Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Ratchet & Clank: Rift Apart – UK Boxed Charts 12 Ιουνίου 2021

Το Ratchet & Clank: Rift Apart βρέθηκε με το ντεμπούτο του στο No. 1 των retail πωλήσεων στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας την προηγούμενη εβδομάδα. Ο νέος αποκλειστικός τίτλος για το PlayStation 5 κατέγραψε το δεύτερο καλύτερο launch τίτλου για την καινούργια κονσόλα, με το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales να διατηρεί την πρωτιά, και παράλληλα κατάφερε να έχει το καλύτερο ντεμπούτο

τίτλου της σειράς σε επίπεδο εσόδων. Ο άλλος καινούργιος τίτλος της εβδομάδας το Chivalry 2 βρέθηκε στο No. 9, με το 41% των πωλήσεων να αφορά το PlayStation 5, το 32% το Xbox Series, και τέλος το 36% το PlayStation 4.

Το Final Fantasy VII Remake Intergrade δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα, καταλήγοντας στο No. 12. Το υπόλοιπο chart δεν είχε ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις, με το FIFA 21 στο No. 2, το Mario Kart 8: Deluxe στο No. 3, το Animal Crossing: New Horizons στο No. 4, το Marvel’s Spider-Man: Miles Morales στο No. 5, το Assassin’s Creed Valhalla, στο No. 6, το Minecraft για το Nintendo Switch στο No. 7, το Resident Evil: Village στο No. 8 και το Miitopia στο No. 10.

Οι δέκα τίτλοι με τις μεγαλύτερες retail πωλήσεις στην Μεγάλη Βρετανία την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι εξής:

Ratchet & Clank: Rift ApartFIFA 21Mario Kart 8: DeluxeAnimal Crossing: New HorizonsMarvel’s Spider-Man: Miles MoralesAssassin’s Creeed ValhallaMinecraftResident Evil: VillageChivalry 2Miitopia

The post Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το Ratchet & Clank: Rift Apart – UK Boxed Charts 12 Ιουνίου 2021 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα