Έρχεται ο δεύτερος guest χαρακτήρας στο Soul Calibur VI

Το Nier Automata επισκέπτεται το SoulCalibur.

Η Bandai Namco αποκάλυψε πριν από μερικές ώρες ότι το Soul Calibur VI θα καλωσορίσει ένα δεύτερο guest χαρακτήρα στο ήδη μεγάλο roster των πολεμιστών του. Ο δεύτερος guest χαρακτήρας -που είναι και ο δεύτερος επιπρόσθετος μετά την Tira- θα είναι το combat android 2B, πρωταγωνίστρια του NieR Automata

της Platinum Games. Θυμίζουμε ότι ο πρώτος guest χαρακτήρας που υπάρχει στο SoulCalibur VI είναι ο Geralt of Rivia από τη σειρά the Witcher.

Όσον αφορά στην «αποστολή» που θα έχει μέσα στον τίτλο η 2Β, είναι να “εξαλείψει την εχθρική οντότητα, γνωστή ως Soul Edge, χρησιμοποιώντας τα χαρακτηριστικά Katana Swords της και το πιστό της Pod". Η 2Β, όταν γίνει διαθέσιμη, θα έχει και επιπλέον όπλα, μια εναλλακτική στολή, επιπρόσθετα αντικείμενα για την παραμετροποίησή της και, φυσικά, ένα δικό της stage. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κάνει την εμφάνιση της η 2B στο Soul Calibur VI, αλλά πιθανότατα θα αποτελεί μέρος του Season Pass, το οποίο θα δίνει πρόσβαση σε τρεις επιπλέον χαρακτήρες, όπως επίσης και στην Tira ως instanct unlock με την απόκτησή του.

Το Soul Calibur VI κυκλοφορεί για Xbox One, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα