Έρχεται open beta για το Trials Rising

Με αρκετό περιεχόμενο για δοκιμή.

Η Ubisoft επιβεβαίωσε τα πλάνα της για τη διεξαγωγή μιας Open Beta για το Trials Rising στα τέλη της ερχομένης εβδομάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να βρεθούν στη σέλα ενός motocross και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους επάνω σε διάφορες διαδρομές. Η Open Beta θα προσφέρει πρόσβαση σε ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του τίτλου, όπως 18 διαδρομές και 5 μηχανές.

Επίσης, η beta θα περιλαμβάνει 25 Contracts –τα Challengers game

mode του τίτλου- 8 διαδρομές για δοκιμή στο online multiplayer κομμάτι του τίτλου, 18 διαδρομές, όπως προείπαμε, με βαθμό δυσκολίας από Easy μέχρι Extreme, τέσσερις University of Trials onboarding διαδρομές και περίπου 2000 αυτοκόλλητα για τη διακόσμηση των οχημάτων. Όσον αφορά στα οχήματα, οι παίκτες θα βρουν τα Squid, Rhino, Mantis, Helium και Tandem. Θα υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμαστεί η Turbo Bike Exhaust για το Helium Bike, με όποιον παίκτη καταφέρνει να την ξεκλειδώσει κατά τη διάρκεια της Beta να μπορεί να την κρατήσει και να τη χρησιμοποιήσει στο πλήρες παιχνίδι.

Η Open Beta του Trials Rising θα είναι διαθέσιμη για όλους από τις 21 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 25 Φεβρουαρίου σε Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC, ενώ θα γίνει διαθέσιμη για pre load στις 19 Φεβρουαρίου.

Το Trials Rising θα γίνει διαθέσιμο στις 26 Φεβρουαρίου για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch και PC.

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα