Η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Infinity

Λίγες ώρες μετά την έντονη φημολογία που ξέσπασε στο internet, η Ubisoft ανακοίνωσε και επίσημα πλέον τα σχέδιά της σχετικά με το διασημότερο franchise της, το Assassin’s Creed, και το επόμενο μεγάλο project στην οικογένειά του, που θα ονομάζεται Assassin’s Creed Infinity.

Σε κοινή δήλωση των διευθυντικών

στελεχών των Ubisoft Quebec και Montreal, Nathalie Bouchard και Christophe Derenne, επιβεβαιώνεται η μετάβαση της σειράς από την κλασική δομή των μεμονωμένων παιχνιδιών σε μια “ευρύτερη, συνεργατική δομή” μεταξύ των διαφόρων studio της εταιρείας. Η “σύμπραξη” αυτή θα διευθύνεται από τον Marc-Alexis Côté, ο οποίος θα λειτουργεί ως executive producer της σειράς, ενώ τα ηνία στον σχεδιασμό φαίνεται να αναλαμβάνουν οι Jonathan Dumont -από το Κεμπέκ (Assassin’s Creed Syndicate, Assassin’s Creed Odyssey)- και Clint Hocking του Μόντρεαλ (Far Cry 2, Splinter Cell: Chaos Theory, Watch Dogs: Legion).

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι κριτήριο της παραπάνω απόφασης υπήρξε το κίνητρο της εταιρείας να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο δυνατό το ταλέντο που υπάρχει στο ανθρώπινο δυναμικό, ανεξαρτήτως studio. Το project φαίνεται να είναι σε πολύ αρχικά στάδια, ενώ καμία περαιτέρω πληροφορία δεν έγινε γνωστή. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη δήλωση στο site της εταιρείας.

Ομολογουμένως, πρόκεται για μια τεράστια αλλαγή για το franchise, το οποίο βλέπει νέο παιχνίδι σχεδόν κάθε χρόνο από το 2007.

The post Η Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Infinity appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα