Η εμφάνιση του Nemesis στο Resident Evil 3

Μέσα από ένα νέο trailer.

Η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το remake του Resident Evil 3, μέσα από το οποίο εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στο κυνήγι του Nemesis για τη Jill Valentine. Για ακόμα μια φορά το trailer δείχνει αρκετά εντυπωσιακό, αποδίδοντας ένα παρόμοιο vibe

με το remake του Resident Evil 2 του περασμένου έτους. Eκτός του παραπάνω trailer, η Capcom έδωσε στη δημοσιότητα κάποιες πληροφορίες για μερικούς από τους χαρακτήρες και τους εχθρούς που θα συναντήσουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της ενασχόλησής τους με τον τίτλο.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή του Nemesis:

"Οι fans του αρχικού παιχνιδιού δεν χρειάζονται καμιά εισαγωγή για το τι είναι ο Nemesis, αλλά όσοι από εσάς έκαναν το πρώτο ταξίδι τους στην Raccoon City με το Resident Evil 2 πέρυσι, ίσως να είναι πιο εξοικειωμένοι με το Bio Organic Weapon (BOW), επάνω στο οποίο είναι βασισμένος ο Nemesis. Ενώ ο Tyrant - γνωστός και ως Mr.X - αποστέλλεται από την Umbrella Corporation για την εξάλειψη τυχόν επιζώντων που έχουν μείνει στη Raccoon City, ο Nemesis έχει μια πιο συγκεκριμένη αποστολή. Να εξολοθρεύσει όσα μέλη της ομάδας S.T.A.R.S. υπάρχουν ακόμα στην πόλη, και αυτό περιλαμβάνει και την Jill Valentine.

Σε αντίθεση με τη σειρά Tyrant και την ικανότητά του να γροθοκοπα τους ανθρώπους, ο Nemesis έχει κάποιες πιο «πολεμικές βελτιώσεις» που ξεχωρίζουν, καθιστώντας τον ως ένα πιο θανατηφόρο εχθρό συνολικά. Η υψηλότερη νοημοσύνη και η δυνατότητα χρήσης όπλων συνδυάζονται, για να σχηματίσουν ένα τέρας που μπορεί να λάβει το ίδιο τις αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο προσέγγισης της κάθε αποστολής - και ποια όπλα θα χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τον στόχο του. Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω για τη Jill, ο Nemesis έχει επίσης απίστευτες θεραπευτικές ικανότητες, καθιστώντας την ήττα του σχεδόν αδύνατη. Όσες φορές και να ξαπλώσετε κάτω τον Nemesis, αυτός θα ξανασηκωθεί αμέσως, με ένα πλοκάμι έτοιμο να χτυπήσει.

Ο Nemesis μπορεί να χρησιμοποιεί τα πλοκάμια του για να χτυπήσει στόχους από απόσταση ή για να πιάσει κάτι και να το τραβήξει προς το μέρος του. Οι παίκτες είτε αποφασίσουν να προσεγγίσουν ή να τρέξουν μακριά από αυτό το αδυσώπητο πλάσμα, θα πρέπει να δράσουν γρήγορα αν θέλουν να επιβιώσουν".

Επιπλέον, δόθηκαν στη δημοσιότητα και κάποιες εικόνες μέσα από το παιχνίδι, τις οποίες μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Το Resident Evil 3 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 3 Απριλίου 2020.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα