Η παρουσία της Sony στην Ε3 2018

Η εταιρία αποκάλυψε νωρίς τα σχέδιά της.

Με τον Μάιο να έχει φτάσει στα μέσα του και την έκθεση της Ε3 να πλησιάζει, η Sony άνοιξε τα χαρτιά της μέσω του PlayStation Blog. Όπως κάθε χρόνο, η παρουσίαση της ιαπωνικής εταιρίας θα λάβει χώρα πριν το άνοιγμα των πυλών της έκθεσης, στις 12 Ιουνίου στο Los Angeles

(13 Ιουνίου στις 4:00 π.μ. ώρα Ελλάδος), και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της σελίδας playstation.com/e3, αλλά και μέσω των Youtube, Twitch και Facebook.

Πέρα από τα διαδικαστικά η ανακοίνωση της Sony έκρυβε και μία έκπληξη, καθώς η εταιρία αποκάλυψε για πρώτη φορά τους τίτλους των PlayStation Worldwide Studios, στους οποίους θα επικεντρωθεί η παρουσίασή της. Ο λόγος για το Death Stranding της Kojima Productions, το Ghost of Tsushima της Sucker Punch, το Spider-Man της Insomniac και, φυσικά, το The Last of Us Part II της Naughty Dog. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να υπάρξουν ανησυχίες για τον όγκο του περιεχομένου της συνέντευξης Τύπου, καθώς -σύμφωνα με τη Sony- στην παρουσίασή της θα υπάρξουν και ανακοινώσεις από third-party studio και indie ομάδες για τα PlayStation 4 και PS VR.

ps4
Keywords
Τυχαία Θέματα