Και σε retail έκδοση το Pillars of Eternity II: Deadfire

Από την ΤΗQ Nordic.[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Η THQ Nordic και η Obsidian Entertainment ανακοίνωσαν ότι ήρθαν σε συμφωνία για τη διάθεση -από την πρώτη- και σε retail μορφή του αναμενόμενου RPG τίτλου Pillars of Eternity II: Deadfire της Obsidian Entertainment.

Θυμίζουμε ότι ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2018 αποκλειστικά (προς το παρόν) για ηλεκτρονικούς υπολογιστές (Windows, Linux,

Mac), με την THQ Nordic να αναφέρει ότι σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες όπως η ακριβής ημερομηνία διάθεσης και η τιμή του παιχνιδιού.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]
Εδώ και λίγες ώρες έγιναν γνωστά η ημερομηνία διάθεσης και οι εκδόσεις του τίτλου. Το Pillars of Eternity II: Deadfire θα γίνει διαθέσιμο στις 3 Απριλίου. Για όσους ενδιαφέρονται, έχει ανοίξει ήδη η δυνατότητα για προ- παραγγελία των τριών διαφορετικών εκδόσεων του τίτλου -Standard, Deluxe και Obsidian. Η Deluxe έκδοση θα περιέχει το παιχνίδι, το επίσημο soundtrack του τίτλου, ένα in-game pet, ένα special in-game item-, μια ψηφιακή έκδοση του pen & paper RPG starter guide, τον χάρτη του παιχνιδιού σε υψηλή ανάλυση και το Volume II του ψηφιακού οδηγού της Dark Horse.

Η Obsidian έκδοση με την σειρά της θα περιλαμβάνει ότι και η Deluxe, δίνοντας επιπλέον πρόσβαση στα τρία πρώτα DLC που θα κυκλοφορήσουν για το παιχνίδι, όταν αυτά γινουν διαθέσιμα. Όσοι προτιμήσουν να αγοράσουν την Obsidian έκδοση σε φυσική μορφή, θα βρουν τα περιεχόμενα της ψηφιακής, μαζί αρκετά δωράκια σε φυσική μορφή: τον χάρτη του Deadfire τυπωμένο σε ύφασμα, ένα notepad και ένα σετ από postcards που απεικονίζουν το Deadfire Archipelago.

Τέλος όσοι προβούν σε προ –παραγγελία του τίτλου, θα λάβουν ως δώρο τρία –in-game ψηφιακά αντικείμενα - St. Drogga's Skull, Beakhead the Hawk (In-Game Pet) και The Black Flag. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις τρεις εκδόσεις του τίτλου μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

pc Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα