Νέο trailer για το High on Life

Αν και πρόσφατα ανακοινώθηκε η καθυστέρηση για την κυκλοφορία του “High on Life”, για τον Δεκέμβριο του 2022, στα πλαίσια της Gamescom 2022 παρουσιάστηκε από την Squanch Games ένα νέο trailer με αρκετό υλικό καθώς και μια γεύση από το πρώτο boss του FPS τίτλου από τον δημιουργό της σειράς Rick & Morty, Justin Roiland.

Στο trailer του τίτλου βλέπουμε τον παίκτη

να έρχεται αντιμέτωπος με τον 9-Torg. Η arena του boss fight γεμίζει με πράσινη τοξική γλίτσα, την οποία ο παίκτης αποφεύγει με την βοήθεια ενός γάντζου. Ο γάντζος υπενθυμίζει στον πρωταγωνιστή ότι έχει και άλλες λειτουργίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για να αποκρούσει τις σφαίρες είτε ως μαχαίρι για επίθεση, ενώ και το όπλο που έχει στη κατοχή του ο πρωταγωνιστής είναι αρκετά ομιλητικό και πρόθυμο να βοηθήσει.

Υπενθυμίζουμε πως το “High On Life” αποκαλύφθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase. Στον τίτλο θα αναλάβουμε τον ρόλο ενός bounty hunter ενώ τα όπλα που θα χρησιμοποιούμε θα έχουν μοναδικές προσωπικότητες και θα αλληλεπιδρούν τόσο με τον χαρακτήρα μας όσο και με το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε. Ο κύριος στόχος του High On Life είναι να αντιμετωπίσουμε ένα εξωγήινο καρτέλ ναρκωτικών, το οποίο χρησιμοποιεί τους ανθρώπους για την παραγωγή κάποιου είδους ναρκωτικής ουσίας. Στον τίτλο θα βρούμε και άλλους bounty hunters, οι οποίοι θα είναι NPCs, θα έχουμε τη δυνατότητα για διάφορες αναβαθμίσεις ενώ το κάθε όπλο θα έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες.

Το High on Life θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Δεκεμβρίου για Xbox Series X|S, Xbox One και PC μέσω του Steam και του Epic Games Store, καθώς και από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στο Xbox Game Pass.

The post Νέο trailer για το High on Life appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα