Ο Phil Spencer "εδραιώνει την παρουσία του Xbox στην αγορά"

Όσον αφορά στο hardware, για "τη μελλοντική εποχή" που έπεται.

Σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ερώτημα υποβλήθηκε ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, δεδομένης της στρατηγικής προώθησης που ακολουθεί με το Game Pass.

Πιο αναλυτικά, ερωτηθείς για την πιθανότητα η προσεχής γενιά συστημάτων να αποδειχθεί και η τελευταία για το Xbox, λόγω της επένδυσης σε cloud/ streaming υπηρεσίες, ο Phil Spencer

αποκρίθηκε, δηλώνοντας: "Πρόκειται να βάλουμε τον παίκτη στο κέντρο. Δεν βρίσκεται πλέον η συσκευή σε αυτήν τη θέση. Το παρατηρείτε αυτό σε κάθε άλλη μορφή των media. Η τηλεόρασή μου, καθώς και η μουσική μου, βρίσκονται μαζί μου όπου και αν πηγαίνω. Έχω τον έλεγχο της εμπειρίας και νομίζω πως και τα παιχνίδια περνούν τον ίδιο μετασχηματισμό, γι' αυτό όπως λέτε, εάν είστε συνδρομητής του Game Pass, μπορείτε τώρα να παίξετε τα υπέροχα παιχνίδια σας στην κονσόλα Xbox, τον υπολογιστή ή τώρα και στο κινητό σας Android μέσω streaming.

Όσον αφορά στο μελλοντικό hardware, πιστεύω απόλυτα ότι θα δούμε περισσότερες κονσόλες. Όπως συμβαίνει και στο βίντεο, και στη μουσική, το streaming δεν έχει αποκόψει την καινοτομία της συσκευής. Πιστεύω πως θα εξακολουθήσουμε να το παρατηρούμε αυτό, και αποτελεί ακριβώς ό,τι σχεδιάζουμε."

Το Xbox Series X/ S κυκλοφορεί στις 10 του ερχόμενου Νοέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα