Ο Sonic έρχεται στο Minecraft

Το tease της Sega νωρίτερα μέσα στον χρόνο αποδείχθηκε αληθές, καθώς η θρυλική μασκότ Sonic the Hedgehog, μαζί με όλη την παρέα του, είναι πλέον playable χαρακτήρες στο Minecraft. Η Mojang, η εταιρεία πίσω από το φαινόμενο του Minecraft,

σε συνεργασία με τη Sega κυκλοφορούν το Sonic DLC, γιορτάζοντας την 30η επέτειο του χαρακτήρα-ορόσημου της τελευταίας και υπόσχονται επικά levels, αγώνες με φίλους και μπόλικα κρυμμένα μυστικά.

Ο “μπλέ-σίφουνας” δεν έρχεται μόνος στον κόσμο του Minecraft, αλλά αντιθέτως φέρνει μαζί όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες από το franchise όπως τον Knuckles, τον Tails, την Amy Rose και τον Dr. Robotnik. Ακόμα, το DLC εισάγει εισάγει κλασικές τοποθεσίες της σειράς (Green Hill Zone, Chemical Plant Zone) στο Minecraft Marketplace, μαζί με κλασικά boos fights και ένα Sonic the Hedgehog character creator item. Επιπλέον αυτών, themed mini-games θα είναι διαθέσιμα για τις επόμενες δύο εβδομάδες ως special event.

To ολο εγχείρημα από τη Sega γίνεται στo πλαίσιo του εορτασμού των 30 χρόνων της σειράς και διεξάγεται παράλληλα με μια σειρά ενεργειών από την εταιρεία σχετικά με τo franchise όπως την κυκλοφορία ενός Sonic Colors Remaster, μιας retro συλλογής και ενός νέου 3D Sonic τίτλου μέσα στον επόμενο χρόνο.

Παρακάτω το επίσημο trailer του DLC.

The post Ο Sonic έρχεται στο Minecraft appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα