Οι αλλαγές που φέρνει το Resident Evil 3

Προσθήκες, βελτιώσεις αλλά και αφαιρέσεις.

Το remake του Resident Evil 3, ενός από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια για την άνοιξη που μας έρχεται, φαίνεται πως θα περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το αρχικό υλικό, πέρα από τις οπτικοακουστικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις, με τους παίκτες να λαμβάνουν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία παιχνιδιού.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο παραγωγός του παιχνιδιού, Peter Fabiano, σε συνέντευξη που παραχώρησε (και αναμένεται να δημοσιευτεί) στο τεύχος Ιανουαρίου

του Official PlayStation Magazine του Ηνωμένου Βασιλείου. Συμφωνα με τον ίδιο, το Resident Evil 3 θα παρουσιάσει το περιεχόμενο του αρχικού παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1999 για το PlayStation υπό ένα πιο σύγχρονο πρίσμα, καθώς θα προσφέρει ένα ολοκαίνουριο multiplayer mode, το Resident Evil Resistance, αλλά ταυτόχρονα θα απομακρύνει κάποια από τα χαρακτηριστικά που συνόδευαν την αρχική κυκλοφορία. O Nemesis για παράδειγμα, ο οποίος θα καταδιώκει την Jill Valentine, θα βασίζεται στον Tyrant του Resident Evil 2, αλλά με βελτιωμένη ΑΙ και τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί όπλα. Παράλληλα, ο Carlos Oliveira, ο οποίος δεν είχε σημαντική παρουσία στο αρχικό παιχνίδι, θα δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να τον ακολουθήσει σε ένα εντελώς δικό του κομμάτι του παιχνιδιού. Ωστόσο, το Mercenaries mode δεν φαίνεται να επιστρέφει αυτή τη φορά (με το RE: Resistance να το υποκαθιστά), ενώ το παιχνίδι δεν θα περιλαμβάνει διαφορετικά φινάλε, καθοριζόμενα από την πορεία του παίκτη μέχρι και το σημείο της τελικής αναμέτρησης.

Θυμίζουμε ότι το Resident Evil 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 3 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα