Πρώτο trailer για το Dragon Age: The Veilguard.

Κατά τη διάρκεια του φετινού Xbox Games Showcase είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer για το Dragon Age: The Veilguard, τον επόμενο τίτλο της γνωστής RPG σειράς της Bioware.

Στο Dragon Age:

The Veilguard, οι παίκτες καλούνται να συσπειρώσουν τους Veilguard και να αψηφήσουν τις απειλές των Darkspawn, των Δράκων…ακόμα και των θεών. Οι Veilguard είναι μια ομάδα επτά συντρόφων, καθένας με πλούσια ζωή και βαθιές ιστορίες. Αυτοί είναι χαρακτήρες που οι παίκτες θα μπορούν να αναπτύξουν φιλίες μαζί τους, ακόμα και να ερωτευτούν, στα γνώριμα πλαίσια ενός Bioware RPG. Ανάμεσά τους, ένας δολοφόνος, ένας νεκρομάντης και ένας ντετέκτιβ θα φέρουν ο καθένας την δική του εξειδίκευση και μοναδικές ικανότητες στη μάχη.

Τους Veilguard απαρτίζουν οι ακόλουθοι χαρακτήρες:

Harding: Η Ανιχνευτής
Neve: Η Ντετέκτιβ
Emmrich: Ο Νεκρομάντης
Taash: Ο Κυνηγός Δράκων
Davrin: Ο Φύλακας
Bellara: Η Ταξιδευτής του Veil
Lucanis: Ο Δολοφόνος Μάγων

Το Dragon Age: The Veilguard αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του ερχόμενου φθινοπώρου. Επίσης, την Τρίτη, 11 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, στο κανάλι του Dragon Age στο YouTube, οι παίκτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν 15 λεπτά με gameplay του τίτλου και να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο του.

The post Πρώτο trailer για το Dragon Age: The Veilguard. first appeared on GameOver.

The post Πρώτο trailer για το Dragon Age: The Veilguard. appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα