Τα launch παιχνίδια του PlayStation 5

Είναι γεγονός! Το PlayStation 5 κυκλοφόρησε πλέον και επίσημα στην χώρα μας. Τι γίνεται όμως από… παιχνίδια; Πιστή στον δρόμο που έχει χαράξει εδώ και αρκετά χρόνια η Sony φρόντισε να συνοδεύσει την κονσόλα της με first party αποκλειστικούς τίτλους, ενώ ο Νοέμβριος είναι παραδοσιακά ένας φορτωμένος με third party κυκλοφορίες μήνας. Παρακάτω θα δούμε αναλυτικότερα

το launch line-up του PlayStation 5. Θυμίζουμε πως η κονσόλα πωλείται ήδη στα ελληνικά καταστήματα στην τιμή των €499 και €399 για την Digital Edition του.

Παιχνίδια που είναι διαθέσιμα για το PS5 από τις 19 ΝοεμβρίουAssassin’s Creed ValhallaAstro’s Playroom (Προεγκατεστημένο)Borderlands 3Bugsnax (Θα δοθεί δωρεάν με το PS+ για τον μήνα Νοέμβριο)Call of Duty: Black Ops Cold WarConcept DestructionDead by DaylightDemon’s SoulsDevil May Cry 5 Special EditionDIRT 5FortniteGodfallGoonya Fighter: Jiggly Haptic EditionKing OddballManeaterMarvel’s Spider-Man: Miles MoralesMarvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate EditionMortal Kombat 11 UltimateNo Man’s SkyObserver: System ReduxOvercooked! All You Can Eat (retail out in 2020)Poker ClubPlanet Coaster: Console EditionSackboy: A Big AdventureThe PathlessUndead HordeWar ThunderWarhammer: Chaosbane Slayer EditionWatch Dogs: LegionWRC 9Τι γίνεται με τα παιχνίδια του PlayStation 4;

Πέρα από τους παραπάνω τίτλους που θα έχουν ξεχωριστή, ειδική, έκδοση για PS5, η νέα κονσόλα της Sony υποστηρίζει περισσότερα από 4.000 παιχνίδια του PlayStation 4. Οι κάτοχοι ενός παιχνιδιού είτε σε ψηφιακή, είτε σε φυσική μορφή, μπορούν να τον χαρούν στη νέα τους κονσόλα, μέσω backwards compatibility.

Τα περισσότερα από αυτά θα τρέχουν με βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης, ενώ κάποια κάνουν χρήση του Boost Mode. Μέσω αυτού, η παραπάνω ιπποδύναμη του PS5 εξασφαλίζει πιο σταθερό framerate ή καλύτερα αποτελέσματα σε παιχνίδια με δυναμική ανάλυση. Κάποιοι από τους τίτλους που εκμεταλλεύονται το Boost Mode του PS5 είναι τα God of War, Days Gone, Ghost of Tsushima, Sekiro, Until Dawn. Για τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπως το The Last of Us Part II, στην περίπτωση που δεν έχουν λάβει ένα νέο update που ξεκλειδώνει το framerate, το PS5 λειτουργεί σαν ένα PS4 Pro, με καλύτερους χρόνους φόρτωσης και λιγότερο… θόρυβο.

Πριν κλείσουμε, αξίζει να αναφερθεί πως οι ενεργοί συνδρομητές του PlayStation Plus έχουν πρόσβαση στο PS+ Collection. Πρόκειται για μία βιβλιοθήκη επιλεγμένων τίτλων του PS4, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμη “δωρεάν” για κατέβασμα στη νέα κονσόλα. Εδώ θα βρείτε την πλήρη λίστα των τίτλων της PS+ Collection.

The post Τα launch παιχνίδια του PlayStation 5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα