Το EA Play έρχεται στο Xbox Game Pass Ultimate & Game Pass for PC

Αγαπημένα παιχνίδια της ΕΑ στη συνδρομητική υπηρεσία της MS.

Ακόμη μία σημαντική είδηση προέκυψε πριν λίγα λεπτά από τη Microsoft, η οποία αφορά στην ανακοίνωση μίας συνεργασίας με την Electronic Arts. Πιο συγκεκριμένα, το EA Play, η συνδρομητική υπηρεσία της ΕΑ, ενσωματώνεται στα Xbox Game Pass Ultimate

και Game Pass for PC.

Οι ενεργοί συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate ή του Game Pass for PC θα λαμβάνουν εντελώς δωρεάν πρόσβαση στο περιεχόμενο του EA Play. Πρόκειται για την συνδρομητική υπηρεσία της EA, πρώην EA Access, η οποία περιλαμβάνει έναν κατάλογο με αρκετούς τίτλους, ανάμεσά τους τα FIFA 20, Need for Speed Heat και Battlefield.

Εκτός αυτού, η υπηρεσία αφήνει τους παίκτες να δοκιμάσουν για 10 ώρες νέες κυκλοφορίες, όπως το FIFA 21 και το Madden NFL 21. Φυσικά, η συνδρομή έρχεται με εκπτώσεις σε τίτλους της ΕΑ και στο ψηφιακό περιεχόμενο αυτών. Οι κάτοχοι Ultimate συνδρομής θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν τους τίτλους της ΕΑ τόσο από την κονσόλα τους (Xbox One S, One X, Series S, Series X), από τον υπολογιστή τους, ή ακόμη και μέσω του xCloud σε φορητές συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Ο πρώτος μήνας συνδρομής στην υπηρεσία έχει κόστος μόλις €1, ενώ αργότερα το κόστος ανεβαίνει στα €4.99 για το Xbox Game Pass for PC και στα €14.99 για το Xbox Game Pass Ultimate.

Xbox One Series Xxbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα