Το Praey for the Gods έρχεται σε PS4 & PS5

Η No Matter Studios έκανε γνωστό πως το νέο project που αναπτύσσει πρόκειται να κυκλοφορήσει στην κονσόλα τρέχουσας και επόμενης γενιάς της Sony, στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ο λόγος για το Praey for the Gods, ένα climbing action-adventure που λαμβάνει χώρο σε ατμοσφαιρικά περιβάλλοντα ενός απομονωμένου και παγωμένου κόσμου. Ο παίκτης καλείται να ταξιδέψει ως στην άκρη του εν λόγω

κόσμου για να ανακαλύψει το μυστήριο πίσω από τον ατελείωτο χειμώνα που υφίσταται. Στο ταξίδι του, θα συναντήσει κολοσσιαίους κινδύνους από τους οποίους θα πρέπει να επιβιώσει, προκειμένου να φέρει εις πέρας την αποστολή του και να αποκαταστήσει την ισορροπία του κόσμου του.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από τη No Matter Studios, μία ομάδα τριών ατόμων, και βρίσκεται σε ανάπτυξη από το 2016. Θα επωφελείται από την υπολογιστική ισχύ του PlayStation 5, καθώς και από το Haptic Feedback του νέου Dualsense, με την ομάδα ανάπτυξης να αναφέρει πως επιδιώκει το βέλτιστο αποτέλεσμα για το παιχνίδι, με την έκδοσή του για την επερχόμενη κονσόλα της Sony.

Το Praey for the Gods αναμένεται να γίνει διαθέσιμο σε PS4 και PS5 μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021, με δυνατότητα δωρεάν “αναβάθμισης” από την τρέχουσα στην νέα κονσόλα της Sony. Ακολουθεί το νέο Gamelay Trailer του παιχνιδιού, καταγεγραμμένο απευθείας από το PS5.

The post Το Praey for the Gods έρχεται σε PS4 & PS5 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα