Το σύστημα προόδου στο Sea of Thieves

Yo Ho! A pirate's life for me!

Ένα ακόμη επεξηγηματικό βίντεο για τον επερχόμενο τίτλο της, το Sea of Thieves, δημοσιοποίησε η Rare. Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Mike Chapman, ο design director του τίτλου, αναλύει το σύστημα

προόδου του παιχνιδιού και το πως οι παίκτες θα καταφέρουν να γίνουν θρυλικοί πειρατές. Στον κόσμο του Sea of Thieves ο παίκτης θα συναντήσει πολλούς διαφορετικούς NPCs, κάθε ένας από τους οποίους ανήκει σε διαφορετικές οργανώσεις ή εταιρίες.

Ολοκληρώνοντας κάποιο από τα objective που έλαβε από έναν NPC, για παράδειγμα ένα συγκεκριμένο ταξίδι, ο χαρακτήρας μας θα κερδίσει περισσότερη φήμη στη συγκεκριμένη οργάνωση-εταιρία και θα ξεκλειδώσει ακόμη πιο πλούσια και δύσκολα quests. Δύο από τις εμπορικές εταιρίες που υπάρχουν στο παιχνίδι είναι η "The Gold Hoarders και η "Merchant Alliance", με την πρώτη να ενδιαφέρεται περισσότερο για την εύρεση χαμένων θησαυρών, ενώ η δεύτερη ειδικεύεται στη μεταφορά πρώτων υλών και ακριβών εμπορευμάτων, όπως για παράδειγμα ζώα προς εξαφάνιση. Ο παίκτης θα μπορεί να αναλάβει μία αποστολή μαζί με φίλους του, χωρίς κανέναν περιορισμό, και η παρέα θα μπορεί να ψηφίζει ποια θα είναι η επόμενη "δουλειά" της.

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω θα βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ενώ θυμίζουμε πως το Sea of Thieves αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για Xbox One και Windows 10 στις 20 Μαρτίου 2018.

xbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα