Gears of War στο Xbox One!

Η Microsoft που κατέχει πλέον τα δικαιώματα της σειράς GoW, δε θα βιαστεί να κυκλοφορήσει το επόμενο μέλος της. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/1/14] Ο Αμερικάνικος κολοσσός προχώρησε σε αγορά της σειράς Gears of War και κάθε δικαιώματος αυτής από την Epic Games.

Οι τέσσερις τίτλοι Gears of War

που έχουν κυκλοφορήσει για Xbox 360 έχουν πουλήσει πάνω από 22 εκατομμύρια αντίτυπα, φέροντας έσοδα ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων και καθιστώντας την σειρά μία από τις σημαντικότερες της κονσόλας. Την ανάπτυξη των νέων τίτλων Gears of War θα αναλάβει η εταιρεία ανάπτυξης Black Tusk από τον Καναδά, με την υποστήριξη των Microsoft Studios. Κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε στο Xbox One, εκεί όπου η Microsoft έχει δώσει αποκλειστικά όλες τις δυνάμεις της εδώ και ένα χρόνο.

Νέα για κάποιο sequel θα μάθουμε αργότερα μέσα στο 2014, σύμφωνα με τον Hanno Lemke, lead designer της Black Tusk.

Διαβάστε το review του Gears of War: Judgement από το GameWorld.

[UPDATE: 20/2/14] Ο ιθύνοντας της Microsoft Studios Phil Spencer, σε συζήτηση που είχε στο Twitter ανέφερε ότι η Black Tusk θα δουλέψει σκληρά για να διαθέσει το επόμενο Gears of War, παρόλα αυτά η κυκλοφορία του θα αργήσει αρκετά αφού αμφότερες οι δύο εταιρείες θέλουν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία με την έλευση του Gears of War στο Xbox One.

Η Microsoft όπως είναι λογικό, θα προσπαθήσει να στηρίξει την σειρά Gears of War όσο περισσότερο μπορεί, αφού αποτελεί ένα από τα δυνατά της χαρτιά στην μάχη της όγδοης γενιάς κονσολών.

Keywords
Τυχαία Θέματα