Grand Theft Auto Online: Διορθωτικό Patch

Βελτιωθήκαν τα θέματα με τους servers. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/11/14] Κατά την διάρκεια του live streaming μας την Παρασκευή, στη δεύτερη ώρα, 9-10, παίξαμε το Grand Theft Auto Online στο PS4.

Όπως θα διαπιστώσατε κι από το live, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο matchmaking, καθώς δεν καταφέραμε να προσκαλέσουμε τους φίλους μας στο ίδιο session.

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι servers του GTA Online έπεσαν το Σάββατο για PS4 και Xbox One. Η Rockstar ανέβασε το patch 1.03, κάτι που ωστόσο προκάλεσε πρόβλημα σε όσους από εσάς δοκίμασαν να εγκαταστήουν το παιχνίδι μετά το patch! Οι συγκεκριμένοι άτυχοι users ίσως κολλήσετε στο 20% του installation.

Τα προβλήματα στο GTA Online παραμένουν αν και η κατάσταση έχει βελτιωθεί τις τελευταίες ώρες. Κάποιοι χρήστες πάντως που είχαν ήδη εγκαταστήσει το παιχνίδι χρειάστηκε να σβήσουν όλο το installation και να επαναλάβουν την εγκατάσταση από την αρχή. Πάντως τα θέματα συνδεσιμότητας στα jobs παραμένουν ακόμη, ειδικά τις βραδινές ώρες που γίνεται πανικός από χρήστες.

http://www.youtube.com/watch?v=3xGFscXk_Tg

Δυστυχώς λόγω επίσης προβλημάτων μεταξύ Twitch και PS4 μετά το upgrade 2.0 (τελικά δεν έχει μείνει κάτι που να μην έχει θέμα αυτή την περίοδο), το streaming δεν σώθηκε ολόκληρο παρά μόνο το μισό από αυτό. Εξού και το παραπάνω private video, στο τέλος του οποίου μπορείτε να δείτε ορισμένα θέματα με το GTA Online. Χρειάστηκε να ολοκληρώσουμε ολόκληρο το tutorial (απ' τη στιγμή που το επιλέξαμε) για να ελευθερωθεί η επιλογή πρόσκλησης χρηστών. Ακόμα και τότε όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να κάνουμε κοινό session, ούτε μέσω PSN party στο οποίο μας προσκαλέσατε λίγο πριν κλείσει το streaming.

Μήπως το ουσιαστικό πρόβλημα οφείλεται στους servers και όχι στο GTA 5; Πιθανόν η Rockstar να χρειαστεί περισσότερους ή μεγαλύτερης χωρητικότητας servers, καθότι όσοι αγοράζουν κονσόλες PS4 και Xbox One αποκτούν συνήθως και την online συνδρομή, επομένως μεγαλύτερη τάση προς τα online games σε σύγκριση με τους κατόχους PS3 και Xbox 360.

[UPDATE: 27/11/14] Η Rockstar κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα patch 1.14GB που διορθώνει τα προβλήματα με τους servers, καθώς και θέματα αστάθειας με το GTA Online.

Την προηγούμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσατε προβληματικό matchmaking με τους φίλους σας ή disconnections. Ευκαιρία λοιπόν να κατεβάσετε το patch και να μας πείτε τις εντυπώσεις σας στο forum topic του GTA 5.

Διαβάστε το review του Grand Theft Auto 5 για PS4 και Xbox One από την Χριστιάνα Θάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα