Παρουσίαση PlayStation TV

Ένα mini PS Vita...στην τηλεόρασή σας!

Αναρωτιέστε πως θα ήταν το PS Vita αν συνδεόταν με την τηλεόρασή σας.

Η Sony δημιούργησε το PlayStation TV, μια συσκευή με διαστάσεις 10 x 6.5 εκατοστά που διαθέτει τα ίδια ακριβώς τεχνικά χαρακτηριστικά με το PS Vita,

με τη διαφορά του ότι συνδέεται με την τηλεόραση. Το μικροσκοπικό του μέγεθος και τα μόλις 107 γραμμάριά του το κάνουν να χωράει στην τσέπη σας και να μπορείτε να το μεταφέρετε σε οποιαδήποτε τηλεόραση σπιτιού, όπου μπορείτε να τρέξετε games των PS Vita, PSP και PS1.

Δείτε την παρουσίαση:

http://www.youtube.com/watch?v=SC0pIABDIis

Το PlayStation TV δεν είναι συμβατό με όλα τα games του PS Vita. Ο λόγος είναι ότι για την ώρα δεν υποστηρίζονται τα games που βασίζονται στην touchscreen του PS Vita, κάτι που ελπίζουμε να μπορεί να διορθωθεί στο μέλλον μέσω των αντίστοιχων updates. Για παράδειγμα δοκιμάσαμε να τρέξουμε το demo του Uncharted: Golden Abyss χωρίς επιτυχία.

Μαζί με το πακέτο λάβαμε τα Olli Olli, Worms Revolution Extreme και Velocity Ultra. Όλα τους καταλάμβαναν 220-440MB έκαστο κι έτσι χώρεσαν στα μόλις 1037MB αποθηκευτικού χώρου του PlayStation TV.

Το κόστος του PlayStation TV ανέρχεται στα 100 ευρώ και σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσετε και την αγορά κάρτας μνήμης PS Vita. Το κόστος των καρτών ανέρχεται minimum στα 16-20 ευρώ για τα 8GB.

Επιπλέον χαρακτηριστικά
Το PlayStation TV υπουστηρίζει Remote Play στο PS4, ακριβώς όπως και το PS Vita. Ακόμη, μελλοντικά μέσω της υπηρεσίας PlayStation Now (η οποία ωστόσο δεν έχει έρθει ακόμη στη χώρα μας) θα μπορείτε να κάνετε streaming τα games του PS3 στο PlayStation TV, κάτι που επίσης ισχύει και για το PS Vita.

Δείτε αναλυτικά όλες τις παρουσιάσεις μας και συζητήστε περισσότερα στο PlayStation Forum.

Keywords
Τυχαία Θέματα