Online υπηρεσία για το Resident Evil 6

Καταγράψτε και συγκρίνετε στατιστικά με τους φίλους σας.

Η Capcom θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή κοινότητα γύρω από το επερχόμενο Resident Evil 6, όπως φαίνεται από τα διάφορα achievements αλλά και multiplayer modesπου θα περιλαμβάνει το παιχνίδι. Άλλη μια κίνηση της εταιρίας που δείχνει προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι η δωρεάν online υπηρεσία

που ανακοίνωσε, το ResidentEvil.net ή αλλιώς RENET.

Η υπηρεσία αυτή θα καταγράφει τα διάφορα playthroughs που θα κάνετε, κρατώντας στοιχεία όπως τα όπλα που χρησιμοποιήσατε και τους εχθρούς που σκοτώσατε. Στοιχεία από modes, όπως το Mercenaries, θα παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο, ενώ θα δίνονται και links, έτσι ώστε να ανεβάζετε τα stats σας στο Facebook και το Twitter. Θα υπάρχει επίσης και η δυνατότητα να λαμβάνετε μήνυμα όταν κάποιος σπάσει το ρεκόρ σας ώστε να… απαντήσετε αναλόγως κάνοντας sign-up. Φυσικά θα μπορείτε να βλέπετε και τους φίλους σας όταν μπαίνουν online και να παρακολουθείτε τι κάνουν. Επισης θα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν κάποιος φίλος σας συνδέεται, επίσης κάνοντας sign-up στην υπηρεσία.

Το RENET θα επιτρέπει στην community του παιχνιδιού να διοργανώνει διαγωνισμούς στους οποιους ο νικητής θα παίρνει την Ζώνη του Πρωταθλητή. Άλλα rewards θα περιλαμβάνουν σπάνια costumes για το Mercenaries co-op mode καθώς και συλλεκτικά αγαλματίδια του ResidentEvil.net. Άλλη μία από τις δυνατότητες της υπηρεσίας, θα είναι η ανακεφαλαίωση της ιστορίας μέχρι το σημείο που βρίσκεστε αλλά και των intel reports που έχετε ξεκλειδώσει, δίνοντάς σας έτσι μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων που διαδραματίζονται στο παιχνίδι.

Οι φίλοι του Resident Evil 6 θα μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας εντελώς δωρεάν και ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν. Στα σκαριά επίσης βρίσκονται και οι εκδόσεις για smartphones και tablets.

To ResidentEvil.net θα τεθεί σε λειτουργία μαζί με την κυκλοφορία του Resident Evil 6, στις 2 Οκτωβρίου για PS3 και Xbox 360, με την έκδοση για PC να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα