Rocksmith 2014 Edition: Session mode

Δημιούργησε απλά και εύκολα την virtual μπάντα σου.

Η Ubisoft έδωσε χθες στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ για το Session mode, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του επερχόμενου Rocksmith 2014 Edition. To Session mode σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια virtual μπάντα, η οποία ελέγχεται από την Α.Ι. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε εσείς τα όργανα που θα χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι μουσικοί

και παράλληλα να ορίσετε διάφορες μουσικές μεταβλητές όπως το tempo του κομματιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

{youtube}XvTAG2fnaco|500|300{/youtube}

Να σημειωθεί ότι η μπάντα συμπεριφέρεται ανάλογα με το παίξιμο σας. Για παράδειγμα εάν επιλέξετε ένα αργό tempo στην κιθάρα σας, ο drummer συμπεριφέρεται ανάλογα ρίχνοντας...τους ρυθμούς του. Σύμφωνα με την Ubisoft πριν ασχοληθείτε με το Session mode θα μπορείτε να ολοκληρώσετε συγκεκριμένες "αποστολές" που θα έχουν tutorial χαρακτήρα έτσι ώστε να εξοικειωθείτε πλήρως με τους μηχανισμούς ακόμη κι αν είστε αρχάριοι.

Εν τω μεταξύ, το Session mode θα υποστηρίζει και multiplayer, οπότε ετοιμαστείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους φίλους σας και να δημιουργήσετε μοναδικά κιθαριστικά δίδυμα στα πρότυπα των Dave Murray/Andrian Smith, Glenn Tipton/K.K Downing και Jeff Hanneman (R.I.P)/Kerry King! Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Session mode μπορεί να παιχθεί και με αρκετά ακόμη όργανα όπως ένα ηλεκτρικό βιολί, αν και δεν υπάρχει ανάλογη υποστήριξη μέσω του user interface και των tutorials.

To Rocksmith 2014 Edition θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360 και Mac.

Δείτε επίσης την συλλεκτική έκδοσή του που περιλαμβάνει μια κιθάρα Epiphone Les Paul Junior.

Keywords
Τυχαία Θέματα