The Crew

Γκάζια θέλει η Zoe.

Ποιος θα ήθελε να παίξει ένα ακόμη arcade racing με σενάριο που σας πηγαίνει απ' τη μία πολιτεία των ΗΠΑ στην άλλη με σκοπό να συμμετάσχετε σε αγώνες ταχύτητας κάνοντας...κάθε είδους θελήματα που θα σας ζητηθούν; Είναι η πρώτη φορά που συναντάτε μπροστά σας παιχνίδι τέτοιου είδους; Αν η απάντηση έστω σε ένα από τα δύο αυτά ερωτήματα είναι καταφατική τότε μπορείτε να συνεχίζετε να διαβάζετε το review. Διαφορετικά κάπου στα μισά πιθανόν να σκεφτείτε "Κάπου τα έχω

ξαναζήσει όλα αυτά" και δεν θα έχετε άδικο.

Το The Crew είναι το πρώτο video game της γαλλικής εταιρείας Ivory Tower η οποία ιδρύθηκε το 2007, έχοντας στις τάξεις της developers που έχουν δουλέψει στα Need for Speed, Test Drive Unlimited και V-Rally. Ήταν λογικό λοιπόν να έχει στο "DNA" της τα arcade games. Στην περίπτωση του The Crew έχουμε να κάνουμε με ένα Open world racing όπου ακολουθείτε συγκεκριμένο σενάριο εκτελώντας υποχρεωτικά τα story missions που θα σας δοθούν και που είναι κατά κύριο λόγο αγώνες ταχύτητας. Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ένα μείγμα gameplay το οποίο έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν, τουλάχιστον όμως ας εξετάσουμε την συνταγή και την εκτέλεσή του.

Στο κελί 33 ήμουν απ' το FBI...
Ο πρωταγωνιστής τον οποίο και ελέγχετε είναι ο Alex Taylor, ένας οδηγός αγώνων με συνηθισμένο προφίλ. Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας θα λέγαμε. Μια μέρα ο Alex πηγαίνει τον αδερφό του σε μια μυστήρια συνάντηση και τον βλέπει να δολοφονείται μπροστά στα μάτια του. Ο δράστης φεύγει με το αυτοκίνητό του, αφήνοντας το όπλο στον τόπο του εγκλήματος και το FBI καταφθάνει μέσα σε...10 δευτερόλεπτα συλλαμβάνοντας και φυλακίζοντας τον Alex ως δολοφόνο...του αδερφού του!

Πέντε χρόνια μετά έρχεται η Zoe, πράκτορας του FBI, για να σας βγάλει από την ψειρού και να σας ζητήσει να αποκαλύψετε το κύκλωμα που σας έχωσε μέσα. Κύριοι στόχοι σας είναι ο δολοφόνος του αδερφού σας (τον οποίο και θέλετε απεγνωσμένα) και ένας πράκτορας του FBI που ήταν στο κόλπο και σας συνέλαβε άδικα (τον οποίο προφανώς θέλει περισσότερο η Zoe). Για να καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας θα πρέπει να οδηγήσετε σε αγώνες ταχύτητας στην πόλη, να κερδίσετε τόσο respect ώστε να χωθείτε στο κύκλωμα της οργάνωσης "5-10" και εν τέλει να καταφέρετε υποχθόνια να αποκαλύψετε τα ταραχοποιά στοιχεία. Το σενάριο έχει άφθονα κλισέ που έχουμε δει σε πάμπολλα racing κι αν δεν είχαμε 2014 αλλά βλέπαμε το παιχνίδι μια δεκαετία πριν -ακόμα και με τα τότε γραφικά- τότε ίσως να το αντιμετωπίζαμε με ένα πιο θετικό μάτι.

http://www.youtube.com/watch?v=MIlLJnrPxYU "Όπου κι αν πας θα σε πιάσω"
Το βασικό story mode του The Crew μπορείτε να το παίξετε μόνοι, με φίλο σε κάθετο split-screen ή μέσω online Co-Op. Στόχος σας είναι να οδηγήσετε από την μία πολιτεία των ΗΠΑ στην άλλη, σε σημεία που σας υποδεικνύονται, οπότε μόλις φτάσετε στο σημείο ελέγχετε αν θέλετε για συμπαίκτες στη γύρω περιοχή. Αν δεν βρείτε (που συνήθως δεν βρίσκεστε) παίζετε την αποστολή Solo.

Ο χρόνος οδήγησης απ' τη μία άκρη της Αμερικής στην άλλη είναι 45 λεπτά πραγματικού χρόνου για εμάς. Κάθε σημείο στο οποίο μεταβαίνετε γίνεται μετά διαθέσιμο για Fast Travel. Η οδήγηση πρέπει να σας πω ότι είναι κουραστική. Ναι μεν οι διαδρομές σας βάζουν κάποια Skill tests για να προσπεράσετε του στυλ "Κάνε ζιγκ-ζαγκ σε αυτά τα σημεία", "Ακούμπησε αυτά τα σημεία", "Πέρνα μέσα από εικονικές πύλες", "Γκάζωσε όσο πιο γρήγορα μπορείς πάνω στη γραμμή" και άλλα τέτοια χαριτωμένα, αλλά όταν η ανταμοιβή σας είναι συνήθως λίγα δολάρια ή ένα part της πλάκας για το αμάξι σας τότε από ένα σημείο κι έπειτα καταντούν κουραστικές.

Οι story missions περιλαμβάνουν τους αγώνες ταχύτητας, time trials, τις takedown missions όπου κυνηγάτε κάποιον γκαζιάρη και πρέπει να του βγάλετε off το αμάξι μέσα σε τρία λεπτά, αποστολές καταδίωξης όπου πρέπει να ξεφύγετε από ένα τσούρμο περιπολικά καθώς και ελικόπτερο που ανιχνεύει την περιοχή κι ορισμένες ακόμη παραλλαγές του στυλ "Ρίξε κάτω τα 80 κιβώτια από τα 100 μέσα σε 3 λεπτά". Η τελευταία αποστολή πραγματικά με έκανε να θέλω να βγάλω το blu-ray απ' το PS4 και να το σπάσω. Το ίδιο εκνευριστικές αποδεικνύονται οι αποστολές καταδίωξης αφού το θύμα σας σανιδώνει γκάζια, ακολουθεί συγκεκριμένη πορεία, στρίβει απότομα και εν τέλει θα πρέπει να παίξετε την ίδια αποστολή ξανά και ξανά μέχρι να τον ρίξετε, ευτυχώς με 3-4 χτυπήματα.

Αυτό που εκπλήσσει ωστόσο είναι ότι ακόμα και στους αγώνες ταχύτητας οι οδηγοί σας ακολουθούν συγκεκριμένη πορεία! Το μόνο που χρειάζεται στις δύσκολες κούρσες είναι να τους την έχετε στημένη πάνω στη στροφή, να τους καρφώσετε στο πλάι και να τους στείλετε αδιάβαστους! Μετά από κάθε κούρσα κερδίζετε περίπου το 0,5-0,8 του xp ενός level (κοινώς κάνετε συχνά level up), μαζί με χρηματικό έπαθλο και κάποιο part που τοποθετείτε στο αυτοκίνητό σας.

Μάζεψε λεφτά...για να πάρεις κατευθείαν ότι πιο γρήγορο!
Σε αυτή την πρόταση συμπυκνώνεται ότι η λογική του The Crew! Τα βασικά -διαθέσιμα για αγορά- οχήματα είναι μόλις 16 και μαζί με όσα σας δίνονται εκτάκτως για συγκεκριμένη αποστολή ή τα κρυφά σε περίπτωση που μαζέψετε τα parts από μία πολιτεία, φτάνουν συνολικά τα 38.

Τα δικαιώματα έχουν αποκτηθεί από συγκεκριμένες εταιρείες όπως κυρίως Nissan, Ford, Chevrolet, Dodge, καθώς και ελάχιστα αμάξια από Chrysler, BMW και Aston Martin. Η ποικιλία όπως αντιλαμβάνεστε είναι πολύ μικρή και ακόμη χειρότερα, αν κάνετε οικονομία χρημάτων τότε αποκτάτε ένα απ' τα πιο γρήγορα αμάξια του παιχνιδιού απ' τα πρώτα κιόλας levels.

Τα αρχικά διαθέσιμα οχήματα είναι τα Chevrolet Camaro SS, Nissan 370Z 2013, Ford Mustang GT 2011 και Dodge Challenger SRT-8 2012. Αργότερα ξεκλειδώνουν τα 2013 Chrysler 300 SRT8, Chevrolet Impala Sport Sedan 1967, 2015 Ford Mustang GT, Chevrolet Camaro RS 1967, Ford F-150 SVT Raptor 2010, Nissan Skyline GT-R (R34), 2012 Dodge Charger SRT-8, 1969 Dodge Charger, Ford Focus RS RS2010 και 2012 Grand Cherokee. Μόλις συγκεντρώσετε λεφτά απ' τις πρώτες αποστολές πηγαίνετε κατευθείαν για την αγορά ενός Nissan Skyline GT-R ή μιας 2012 Dodge Charger SRT-8 και ξενοιάζετε.

Ανά 10 levels σας δίνεται η δυνατότητα να παραμετροποιήσετε το όχημά σας αλλάζοντάς του χαρακτήρα. Ξεκινάτε έχοντάς το ως "Street car", στο level 10 ξεκλειδώνετε την κατηγορία Dirt (για λασπωμένους αγώνες τύπου WRC), στο 20 το Performance, στο 30 το Raid και στο 40 το Circuit, ενώ το level cap στο παιχνίδι είναι το 50. Κάθε αυτοκίνητο μπορεί να δεχθεί οποιαδήποτε παραμετροποίηση και η αλλαγή γίνεται άμεσα, ανάλογα με την story mission. Το πρόβλημα ωστόσο είναι ότι επειδή τα αμάξια ξεκινούν από χαμηλό level όταν τα αγοράζετε, θα πρέπει σε κάποιες αποστολές να μεταβείτε πρώτα στο γκαράζ, να αλλάξετε χαρακτήρα στο όχημά σας και μετά να αγωνιστείτε κι αυτό διότι η CPU σας αλλάζει αυτόματα όχημα πριν τον αγώνα με βάση το μεγαλύτερο level χωρίς καν να σας ρωτήσει! Φαντάζομαι δεν θα θέλετε να μοχθήσετε βγάζοντας μια κούρσα με το αρχικό Dodge Challenger, κάνοντάς το κιόλας upgrade όταν λήξει, ενώ σας περιμένει ένα Nissan Skyline.

Όσον αφορά στο pathfinding, ο χάρτης των ΗΠΑ δουλεύει σχετικά καλά, καθώς θα πρέπει να ορίσετε waypoints στις story missions ώστε να μεταβείτε εύκολα σε αυτές. Τα waypoints σας πηγαίνουν στο στόχο σας μόνο από τον κεντρικό δρόμο και δεν δουλεύουν σωστά αν θέλετε να κόψετε μέσα από χωράφια. Επίσης 1-2 φορές μου bugαραν τελείως και χρειάστηκε να κλείσω και να ανοίξω το παιχνίδι. Ευτυχώς το minimap κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Γενικά το user interface "μπουχτίζει" από ένα σωρό άχρηστα εικονίδια στα δεξιά αλλά κι από περιττά shops.

Το loading είναι ένα βασικό πρόβλημα του παιχνιδιού, τόσο μέχρι να φορτώσει το παιχνίδι στο σύνολό του την πρώτη φορά, όσο και στην περίπτωση της προηγούμενης παραγράφου, δηλαδή στη μετάβαση ανάμεσα στα shops. Όποτε θέλετε να αγοράσετε νέο όχημα ή να το παραμετροποιήσετε θα πρέπει να μεταβείτε σε συγκεκριμένο shop, κάτι που ναι μεν σημαίνει Fast Travel κατευθείαν αλλά σε κάθε περίπτωση επιπλέον loading. Αυτό θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί με την μεταφορά όλων των δυνατοτήτων στα Headquarters σας. Για να μην αναφέρω όλα τα loading screens όποτε μπαίνετε ή βγαίνετε σε κάποιο shop ή στα headquarters που οδηγούν...σε νέο loading screen! Ποιος ο λόγος να βλέπω το όχημά μου για πολλοστή φορά; Είναι που είναι απλό το gameplay, δεν χρειαζόταν οι developers να βρίσκουν ευκαιρία να μας φορτώσουν loading ώστε να πονοκεφαλιάζουμε χωρίς λόγο.

Το Need for Speed: The Run με μεγαλύτερη διάρκεια.

Level up
Ο χειρισμός του The Crew είναι απλός κι ακολουθεί τα πρότυπα ενός arcade racing, τουτέστιν βγαίνετε σαν πατημένοι κάγκουρες με drift στις στροφές και κάνετε καλή χρήση του nitro στις ευθείες. Η οδηγική συμπεριφορά των οχημάτων φέρει κάποιες μικροδιαφορές ανάλογα με το είδος, αν και υπάρχουν ελάχιστα στάνταρ προφίλ συμπεριφοράς οχήματος. Στην αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σας σταματούν μόνο, τα σπίτια τα δέντρα και οι μπαριέρες. Οτιδήποτε άλλο από κολώνες μέχρι παγκάκια υποχωρεί, ενώ οι πεζοί κάνουν αυτομάτως στην άκρη για να μην πατηθούν αλά GTA.

H αντίπαλη CPU είναι -όπως προαναφέραμε- προβλέψιμη κι ακολουθεί συγκεκριμένη διαδρομή, σε αντίθεση με τους αστυνομικούς που δεν σας αφήνουν σε ησυχία. Προσπαθούν μανιωδώς να σας σταματήσουν και σε συνδυασμό με το ελικόπτερο, τις περιπολίες και τα οδοφράγματα (που έχουν πάντα μια πινακίδα για να περάσετε από μέσα), θα σας δυσκολέψουν αρκετά. Η σύλληψη γίνεται εντός μόλις τριών δευτερολέπτων αν είστε σχεδόν ακινητοποιημένος και σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε πρόστιμο ανάλογα με τις ζημιές που προκαλέσατε.

Όταν ολοκληρώνετε μια αποστολή σας δίνεται ένας αριθμός από xp, κάποιο αντικείμενο για να αλλάξετε το performance του οχήματος και ενίοτε ορισμένα visual upgrades του στυλ αλλαγή στάμπας, πινακίδας κτλ. Σε κάθε level up κερδίζετε ένα perk point το οποίο ξοδεύετε στην αγορά νέου perk. Τα perks αφορούν την οδήγησή σας με όλα τα οχήματα και σας τα δίνουν οι έξι NPC που σας τροφοδοτούν με αποστολές. Καθένας τους έχει 4-5 είδη από perks που αφορούν καλύτερο χειρισμό οχήματος, καλύτερο φρενάρισμα, μείωση τιμής στις αγορές σας, περισσότερο xp και χρήματα από τις αποστολές, λιγότερα λεφτά στα repairs, καλύτερο nitro bonus ή nitro επιτάχυνση κ.ο.κ.

Το The Crew διαρκεί περίπου 19-21 ώρες, διάστημα στο οποίο χάλασα πολύ χρόνο σε loading screens και κουραστικές διαδρομές απ' τη μία πολιτεία στην άλλη. Χρειάστηκε και λίγο grinding σε ορισμένες PvP αποστολές ώστε να ανέβω level για το επόμενο story mission που απαιτούσε εξάρτημα συγκεκριμένου επιπέδου. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το free roam, αν τρακάρετε με αυτοκίνητα ή χτυπάτε δημόσια περιουσία τότε ενδέχεται να γίνετε αντιληπτοί απ' την αστυνομία και να αρχίσει η καταδίωξη. Λίγες φορές χρειάστηκε αφού οι ενδείξεις σας ειδοποιούν πότε ξεπερνάτε το όριο. Οπότε απλά δεν το ξεπερνάτε, οδηγείτε προσεκτικά για ένα λεπτό και συνεχίζετε ακάθεκτοι προς την ολοκλήρωση του (βαρετού) story.

Το σενάριο δεν έχει τίποτα το αξιόλογο, πέρα από κάποιες ωραίες παρουσίες. Ο Alex είναι ένας αδιάφορος χαρακτήρας που απλά ακούει ότι του λένε και προσπαθεί να εξυχνιάσει το φόνο του αδερφού του. Σπάνια μπλοφάρει και κυρίως είναι ειλικρινής και κοιτάει να εξυπηρετήσει τον οποιοδήποτε. Αρκετά συχνά θα πέσει θύμα πλεκτάνης, σε σκηνικά όπου θα πρέπει να αποδράσει. Πάντως θα καταλήξει σίγουρα σε έναν μεγάλο λάκκο όπου έχουμε θάψει δεκαετίες τώρα όλους τους χαρακτήρες των arcade racing. Ένας πρωταγωνιστής-κομπάρσος που απλά υπήρξε γιατί...απλά κάποιος έπρεπε να υπάρξει.

PvP: Ο πενηντάρης
Οι multiplayer επιλογές του The Crew περιορίζονται σε Co-Op του βασικού story και αγώνες ταχύτητας, κοινώς PvP που ξεκλειδώνει κάπου στο level 10. Στα PvP races αγωνίζεστε μέχρι οκτώ παίκτες, είτε μόνοι εναντίων όλων, είτε υπό την στάμπα ενός faction δηλαδή 4v4. To matchmaking αργεί λίγο στη δεύτερη περίπτωση, αλλά γενικά μπορείτε να ορίσετε αναζήτηση και να συνεχίσετε να βολτάρετε (όπως γίνεται αντίστοιχα στα MMORPG) συνεπώς ο χρόνος αναμονής καλύπτεται κάπως.

Παίζοντας online θα συναντήσετε λίγο lag, κάτι που ενδέχεται να σας κοστίσει. Αν η σύνδεση διεξάγεται ομαλά με τους περισσότερους οδηγούς τότε είστε τυχεροί. Γιατί αν συμβαίνει το αντίθετο τότε θα δείτε πολλούς χρήστες να...τηλεμεταφέρονται πάνω σας και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου να σας κάνουν χαλκομανία στον πλησιέστερο τοίχο. Πάντως φαντάζομαι ότι δεν πρέπει να έχετε αγοράσει πολλοί το παιχνίδι γιατί είναι ζήτημα αν πέτυχα έστω 1-2 Έλληνες όσο έπαιζα. Συνεπώς αφού συνδεόμουν με ξένους το ping θα ήταν εκ των προτέρων ένα πρόβλημα. Τέλος, γενικά το επίπεδο των αντιπάλων το βρήκα κάπως μέτριο προς καλό. Κατά την άποψή μου, στα faction races όπου συνδέονται ελάχιστα άτομα, καλύτερα να φτάσετε σε όσο το δυνατόν υψηλότερο level. Διαφορετικά θα αγωνιστείτε στο level 10, στο 20 και στο 50, καθώς οι οδηγοί ανώτερων levels έχουν ξεκλειδώσει όλα τα perks.

Έχω και νιτρομπουκάλα, πάμε μια βόλτα;
Τα pre-rendered cutscenes σε πρώτη φάση και τα motion blur effects (όταν η ταχύτητα ανεβαίνει -κυρίως με το nitro- σε κάθε σύγκρουση και σε παρόμοιες περιστάσεις) είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το The Crew. Τα textures της βλάστησης είναι τραγικά, το anti-aliasing στα κτίρια μηδαμινό και οι πεζοί διαθέτουν μέτριο σχεδιασμό. Το μοντέλο καταστροφής του περιβάλλοντος είναι εντελώς arcade αφού μπορείτε να ρίξετε ολόκληρες κολώνες ή να παρασύρετε δεκάδες κάδους λες και είναι χαρτόκουτα. Υπάρχει επίσης πλήρης εναλλαγή ημέρας-νύκτας.

Τα cutscenes δεν κάνουν συχνή εμφάνιση, ωστόσο όταν αυτό γίνεται σε κάποιες αποστολές τότε οι artists δίνουν ρεσιτάλ, με λεπτομερή physics και voice acting. Μου έκανε εντύπωση που κάθε χαρακτήρας ταιριάζει (λίγο, μην με παρεξηγήσετε) με τον ηθοποιό που τον υποδύεται. Οκ, τον Alex υποδύεται ο Troy Baker οπότε πέρα από τα γυαλιά θα έπρεπε να αλλάξει αρκετά για να του μοιάζει. Όμως αν προσέξετε τον Harry (Charles Parnell) και τα όμορφα κορίτσια της παρέας, την Zoe (Amy Rosoff) και την Alita (Cyrina Fiallo η οποια είναι μισή Κουβανή και μισή Ιταλίδα) τότε θα βρείτε πολλές ομοιότητες. Το cast κάνει ότι καλύτερο μπορεί αλλά αδικείται κατάφορα από το ρηχό μέχρι αηδίας σενάριο που ναι μεν δεν κουράζει αλλά απ' την άλλη περνάει εντελώς αδιάφορο.

Ο σχεδιασμός των αυτοκινήτων παρουσιάζεται ικανοποιητικός και λεπτομερής, αν και ολίγον τι "πλαστικός". Υπάρχει επίσης αλληλεπίδραση στο περιβάλλον όσον αφορά στις διαδρομές που έχουν νερά ή χώμα που συχνά γίνεται (με εμφανή βρωμιά στο αμάξωμα). Οι ζημιές ωστόσο είναι απολύτως επιφανειακές και σπάνια θα χρειαστεί το όχημά σας επισκευή. Τέλος, το soundtrack περιλαμβάνει αρκετά γνωστά hip-hop ή beat ακούσματα και θα σας ικανοποιήσει σε σημαντικό βαθμό, χωρίς δυστυχώς να έχετε δυνατότητα επιλογής του τι θα ακούσετε.

Μία τρελή, γκαζιάρικη παρέα
Το The Crew είναι ένα open world racing που μπορεί να σας χαρίσει ορισμένες ωραίες στιγμές γεμάτες ταχύτητα και ικανοποίηση, κυρίως όποτε θα ολοκληρώνετε τις κούρσες κάθε πολιτείας των ΗΠΑ. Η διάρκειά του είναι αρκετά "γεμάτη" αρκεί να αφιερώσετε χρόνο και υπομονή μαζί του. Στην αντίποδα είναι γεγονός ότι υποφέρει από στατικό A.I., lag στο online και κυρίως αδιάφορο σενάριο που θα περάσει απαρατήρητο στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Θετικά:
- Υψηλό A.I. στους αστυνομικούς
- Επιτυχημένο soundtrack
- To open world στοιχείο
- Η αίσθηση ταχύτητας
- Τρελός ανταγωνισμός στα competitive races

Αρνητικά:
- Ελάχιστα βασικά αυτοκίνητα
- Περιττά loading screens
- Ανιαρό σενάριο
- Προβλέψιμο A.I. στους αγώνες ταχύτητας
- Λίγο lag σε ορισμένους αγώνες

Βαθμολογία
Γραφικά: 7.5
Ήχος: 8
Gameplay: 6.5
Αντοχή: 7
Γενικά: 7

Δεν υπάρχει σασπένς ή αγωνία για την επόμενη ημέρα. Μόνο γκάζια και αδρεναλίνη!

Μάνος Γρυπάρης

Keywords
crew, crew, need for speed, test drive, chevrolet camaro, zoe, ηπα, video, game, speed, test, drive, unlimited, dna, games, world, συγκεκριμένο, fbi, taylor, respect, http, youtube, online, travel, στυλ, time, ps4, nissan, ford, chevrolet, dodge, chrysler, bmw, mustang, sport, sedan, svt, skyline, focus, πηγαίνετε, car, wrc, performance, raid, cpu, upgrade, user, shop, σημαίνει, screen, run, drift, nitro, gta, συλληψεις, bonus, pvp, free, mmorpg, lag, ping, blur, εμφάνιση, voice, troy, amy, σασπένς, Ελιζαμπεθ Τειλορ, www.youtube.com, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, αλλαγη ωρας 2012, εκλογες ηπα, ξανα, svt, αστυνομια, αυτοκινητα, αυτοκινητο, δουλεια, ηπα, ηχος, οικονομια, chevrolet, cpu, fbi, ford, games, game, gta, nissan, nitro, ps4, pvp, sport, srt, test, time, youtube, αγορα, αγωνες, αγωνια, αξιζει, αμαξια, ανθρωπος, απλα, πηγαίνετε, βρειτε, γεγονος, γινεται, γυαλια, δεντρα, διαστημα, δυνατοτητα, δυστυχως, δειτε, ευκαιρια, ευκολα, ειλικρινης, υπαρχει, ενιοτε, εμφάνιση, εξι, επρεπε, ερχεται, ιδια, ιδιο, ειδος, υπομονη, ησυχια, θετικο, κλασματα, κτιρια, λεφτα, λογο, ματια, ματι, μειωση, μπορεις, μπορειτε, μυστηρια, παντα, οδηγος, οδηγηση, οκτω, οχηματων, οχηματα, οχημα, παμε, περιβαλλον, πολιτεια, ρεσιταλ, σεναριο, σιγουρα, συγκεκριμένο, συλληψη, συνταγη, σπιτια, στυλ, τρια, φορα, χειροτερα, χωμα, χρονος, χαρα, ομορφα, ωρες, αγορες, unlimited, anti, blur, bonus, βρωμια, chevrolet camaro, chrysler, dodge, free, δικαιωματα, skyline, drive, drift, ειδη, focus, γινετε, hop, user, shop, κρυφα, lag, μοιαζει, μπροστα, mustang, need for speed, οδηγοι, ομορφα κοριτσια, travel, παιχνιδι, ping, raid, rally, respect, ray, troy, run, σασπένς, speed, sedan, σημαίνει, σκηνικα, split, screen, σωρο, taylor, test drive, της παρεας, online, τρελος, upgrade, θελω να, world, voice, zoe, performance
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld