Ubisoft: E3 2013 press conferece

Assassin's Creed 4, Watch Dogs και νέα games που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Δείτε την live!

Σε σημερινό δελτίο τύπου της η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει τα παρακάτω games στη φετινή έκθεση E3. Πρόκειται για τα:
Assassin’s

Creed IV: Black Flag
Rayman Legends
South Park: The Stick of Truth
Tom Clancy’s® Splinter Cell Blacklist
Watch Dogs
...καθώς επίσης και games που θα ανακοινωθούν στην E3.

{youtube}29uRvifupqQ|400|300{/youtube}

Η παρουσίαση προς τα media θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της 11ης Ιουνίου και ώρα Ελλάδας 01:00. Θα περιλαμβάνει αποκλειστικά games για τις κονσόλες νέας γενιάς, νέες σειρές και φυσικά sequels. Μεταξύ άλλων η Ubisoft θα οργανώσει λίγες μετά ένα δημοσιογραφικό meeting στο οποίο απλά θα συζητάει με δημοσιογράφους τα αγαπημένα της games (το συνηθίζει σε E3 και Gamescom). Φυσικά το να παρακολουθήσετε ώρες συζητήσεων χωρίς προβολή βίντεο είναι κάτι που προτείνεται μόνο στους πολύ φανατικούς της εταιρείας.

Οι παρουσιάσεις της Ubisoft θα προβληθούν live απ' το Uplay.com αλλά και από το παραπάνω βίντεο του YouTube. Επομένως, αποθηκεύστε αυτή την είδηση στα Favorites ή απλά γράψτε "Ubisoft" στην αναζήτηση του GameWorld πάνω δεξιά ώστε τα ξημερώματα της 11ης Ιουνίου να είστε έτοιμοι.

Για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα της Ubisoft στα social networks επισκεφθείτε την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook ή ακολουθήστε την στο Twitter και στο hashtag #UbiE3.

Keywords
Τυχαία Θέματα