Watch Dogs: Απίστευτο βίντεο-φάρσα για την προώθηση του παιχνιδιού

Ανυποψίαστοι πολίτες κάνουν hack όλη την πόλη και... μπαίνουν σε μπελάδες! Δείτε και το making-of βίντεο. [UPDATE]

Τι μπορεί να γίνει αν δώσεις σε απλούς ανθρώπους την δύναμη να hackάρουν όλη την πόλη; Αυτό σκέφτηκε η Ubisoft, η οποία για να προωθήσει το Watch Dogs έστησε μια... φάρσα σε ανυποψίαστους πολίτες.

Μπαίνοντας σε ένα μαγαζί για να επιδιορθώσουν το κινητό τους, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τους ενημερώνει ότι εγκατέστησε μια special εφαρμογή

στο smartphone τους, η οποία τους επιτρέπει να κάνουν hack σε οτιδήποτε υπάρχει γύρω τους. Για να τους δείξει τις δυνατότητες του application, τους βγάζει έξω στο δρόμο και αρχίζει να "παίζει" με τα φώτα, τα ATM, να ξεκλειδώνει αυτοκίνητα και στο τέλος τους βάζει να hackάρουν τα φανάρια. Εκείνη την στιγμή... αρχίζει ο πανικός με τους πολίτες να μένουν με το στόμα ανοιχτό και να κάνουν τους ανήξερους όταν φτάνει η αστυνομία!

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

{youtube}1hpU_Neg1KA|500|300{/youtube}

[UPDATE] Η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα και το making-of βίντεο, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

{youtube}iW99F_4MvD0|500|300{/youtube}

Δε γνωρίζουμε αν όντως οι πολίτες αυτοί δε ξέρουν τι γίνεται στην πραγματικότητα ή αν απλά όλο το σκηνικό είναι καλά σκηνοθετημένο και είναι όλοι τους ηθοποιοί, αλλά όπως και να έχει είναι ένας έξυπνος τρόπος να προωθηθεί το open-world Action game της Ubisoft.

Διαβάστε επίσης την συνέντευξη της Ubisoft Montreal στο GameWorld για το Watch Dogs και δείτε το τρέιλερ με τα τελικά στοιχεία του gameplay. Συζητήστε για το Watch Dogs στο αντίστοιχο forum topic του GameWorld.

Το Watch Dogs θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360, ενώ η έκδοση του Wii U αναμένεται να διατεθεί τον φθινόπωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα