Αγόρασε PS4 και πήρε ένα κουτί γεμάτο πέτρες!

Ο θησαυρός που ήταν...άνθρακας!

Το PlayStation 4 ήθελε να πάρει ως χριστουγεννιάτικο δώρο στον ανιψιό του ένας άντρας στο Ντένβερ της Αμερικής, αλλά τελικά τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Ανοίγοντας το κουτί, ανακάλυψε πως αντί για την κονσόλα, είχε μέσα ένα σωρό από πέτρες!

Ένας υπάλληλος των Walmart, από όπου και ο άτυχος αγοραστής πήρε την "κονσόλα", τον ενημέρωσε πως το συγκεκριμένο PS4

είχε επιστραφεί από κάποιον προηγούμενο πελάτη κι έτσι αποφάσισε καλού κακού, πριν το δώσει στον 13άχρονο ανιψιό του, να το ανοίξει για να σιγουρευτεί πως όλα είναι μέσα.

"Για το τυπικό της υπόθεσης, σαν από ένστικτο, αποφάσισα να το ανοίξω για να σιγουρευτώ πως όλα είναι εντάξει και πως το κουτί περιείχε και το Grand Theft Auto V που ήταν μέρος της προσφοράς" δήλωσε ο Igor Baksht στο ABC, για να συμπληρώσει: "Όταν άνοιξα το κουτί, το σαγόνι μου έπεσε στο πάτωμα!"

Το συγκεκριμένο κατάστημα Walmart, δε δεχόταν να πάρει το "τυχερό" κουτί πίσω μιας και δεν μπορούσε κανείς να αποδείξει ποιος έβαλε τις πέτρες μέσα. Όμως, την παραμονή των Χριστουγέννων, ο διευθυντής του καταστήματος δέχθηκε την επιστροφή και αποζημίωσε χρηματικά τον Baksht.

Πάντως φαντάζει απίστευτο το πως μια τόσο μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων όπως τα Walmart, δέχθηκαν από τον πρώτο πελάτη την επιστροφή μιας καινούργιας αλλά και ακριβής κονσόλας χωρίς κάποιο έλεγχο για τα περιεχόμενα του κουτιού. Το ABC στο ίδιο ρεπορτάζ, αναφέρει πως πολλά iPad και iPhone που αγοράστηκαν ως δώρα, αποδείχτηκαν -κατά το άνοιγμα τους- πως αντί για τα πανάκριβα gadgets περιείχαν στοίβες από χαρτί.

Σαφώς δεν προκαλεί εντύπωση πως αργότερα ο Baksht βρέθηκε να ερωτάται από τους δημοσιογράφους γιατί ήθελε να αγοράσει σε ένα δεκατριάχρονο αγόρι το GTA V.

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις για το PS4. Για περισσότερη συζήτηση γύρω από την είδηση ή για να συζητήσουμε παρέα γενικές ειδήσεις που εντοπίσατε απ' τη βιομηχανία των games επισκεφθείτε αυτό το forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα