Φήμη: The Last of Us: Remastered στο PS4

Αποκαλύφθηκε μέσω διαφημιστικού banner. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 26/3/14] Σύμφωνα με την Sony Τουρκίας, το The Last of Us μετά το PlayStation 3 θα έρθει και στο PlayStation 4 και μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι.

Η είδηση

αυτή διέρρευσε μέσω του NeoGAF και συγκεκριμένα από τον αντιπρόεδρο του PlayStation Turkey, Sercan Sulun, ο οποίος φέρεται να πραγματοποίησε την παραπάνω δήλωση στην τουρκική τηλεόραση. Συγκεκριμένα η δήλωσή του ήταν ότι "Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στα σχέδια κάποιο sequel για το The Last of Us. Το παιχνίδι όμως θα κυκλοφορήσει στο PS4, τόσο στα καταστήματα όσο και online".

{youtube}n9iPRMUrtFc|500|300{/youtube}

Την δήλωσή του μπορείτε να την δείτε εδώ στο 36ο λεπτό. Πληροφορίες μέσα από το NeoGAF που αναφέρουν ως πηγές εργαζόμενους από την Sony υποστηρίζουν ότι το PS4 port του The Last of Us θα έρθει το καλοκαίρι. Το τι θα ισχύσει τελικά θα το μάθουμε το αργότερο έως την έκθεση E3 το καλοκαίρι.

[UPDATE: 27/3/14] Η Sony δηλώνει πως δεν ανακοίνωσε το The Last of Us για το PS4, ούτε κατά λάθος, ούτε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Ωστόσο, από την άλλη δεν αρνείται και την φήμη ότι ο εν λόγω τίτλος θα κυκλοφορήσει και στη νέα κονσόλα.

Όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Sony Computer Entertainment Europe στο Eurogamer: "Σε καμία περίπτωση δεν ανακοινώσαμε πως το The Last of Us θα κυκλοφορήσει στο PS4 και ως εκ τούτου, δεν έχω τίποτα να πω για το συγκεκριμένο θέμα."

[UPDATE: 9/4/14] Το site NeoGAF εντόπισε ένα διαφημιστικό banner στο αμερικάνικο Sony Entertainment Network για το Τhe Last of Us: Remastered στο PlayStation 4. Η τιμή που αναγράφεται είναι τα 59.99 δολάρια, ή αλλιώς περίπου 44 ευρώ, ενώ αναφέρεται σε μια Day 1 ψηφιακή κυκλοφορία, κάτι που σημαίνει πως θα δούμε λογικά και κάποιο φυσικό αντίτυπο.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη περιμένουμε λογικά και μια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Sony στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε το review του The Last of Us από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα