Νέες απολύσεις στην Popcap

Έχασαν την δουλειά τους περίπου 40 υπάλληλοι της εταιρείας.

Μετά την μείωση του εργατικού της δυναμικού το 2012, η Popcap προχώρησε εκ νέου σε απολύσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο αριθμός των απολυμένων φτάνει τους 40. Η EA δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τον παραπάνω αριθμό, παρόλα αυτά εξέδωσε μια μικρή ανακοίνωση εκ μέρους του γενικού διευθυντή της Popcap John Vechey, στην

οποία αναφέρει τα εξής:

"Οι αλλαγές που κάναμε σήμερα στην Popcap ήταν επώδυνες και λυπούμαστε που χάνουμε κάποιους από τους φίλους και συναδέλφους μας. Ωστόσο, ήταν επίσης μια απαραίτητη αλλαγή προκειμένου να παραμείνουμε πιστοί στην πορεία μας για τα μελλοντικά μας σχέδια για τα mobile games, τις live υπηρεσίες και τα νέα IPs. Η Popcap είναι μια προγραμματιστική εταιρεία που έχτισε το όνομά της δημιουργώντας εξαιρετικά games που ο κόσμος μπορεί να αγαπήσει και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε".

Όπως φαίνεται, τείνει να γίνει σύνηθες φαινόμενο να απολύονται εργαζόμενοι από προγραμματιστικές εταιρείες μετά την ολοκλήρωση ενός μεγάλου game. Ελπίζουμε τουλάχιστον να βρουν γρήγορα δουλειά σε κάποια άλλη εταιρεία παραγωγής. Θυμίζουμε ότι η Popcap τον περασμένο μήνα κυκλοφόρησε το online shooter Plants vs Zombies: Garden Warfare για Xbox 360 και Xbox One (με την έκδοση για PC να έχει προγραμματιστεί να διατεθεί τον Ιούνιο), ενώ πέρυσι κυκλοφόρησε το Plants vs Zombies 2.

Keywords
Τυχαία Θέματα