Τέλος η Mythic Entertainment μαζί με το Warhammer Online

Η EA την έκλεισε μετά από 20 χρόνια. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/9/13] Σήμερα είναι η πέμπτη επέτειος του Warhammer Online αλλά σίγουρα όχι μια ημέρα χαράς για τους οπαδούς του. H Mythic ανακοίνωσε ότι στις 18 Δεκέμβρη του 2013, θα κλείσει το Warhammer Online: Age of Reckoning για πάντα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, η συνεργασία Mythic και Games Workshop τελείωσε εξ αιτίας ενός θέματος που δημιουργήθηκε με την άδεια

λειτουργίας του Warhammer Online.

{youtube}a0Byuvdyey0|500|300{/youtube}

Αναλυτικά η Mythic δήλωσε «Η εταιρία μας, Mythic, έχει χτίσει πολύ καλές σχέσεις με την Games Workshop αφού δουλεύαμε μαζί και διατηρούσαμε για οκτώ χρόνια το Warhammer Online: Age of Reckoning. Δυστυχώς ένα θέμα με την άδεια λειτουργίας στάθηκε ως αφορμή στο να κλείσουμε το Warhammer Online στις 19 Δεκέμβρη του 2013. Έτσι δεν θα πουλήσουμε άλλες τρίμηνες game cards και ούτε θα ανανεώσουμε τους λογαριασμούς των συνδρομητών μας πλέον μετά τις 18 Σεπτέμβρη. Όλοι εδώ στην Mythic σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την αφοσίωση τα τελευταία πέντε χρόνια».

[UPDATE: 9/11/13] Η Mythic Entertainment ανακοίνωσε ότι το Warhammer Online θα γίνει free-to-play από τώρα μέχρι και το κλείσιμό του.

Συνδεθείτε σήμερα κιόλας στο WarhammerOnline.com για να παίξετε τις τελευταίες ημέρες ζωής του παιχνιδιού, που θα σταματήσει οριστικά στις 19 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε το review του Warhammer Online από το GameWorld.

[UPDATE: 31/5/13] Μετά το κλείσιμο του Warhammer Online, η Electronic Arts κλείνει εδώ και λίγες ώρες οριστικά και την Mythic Entertainment μετά από 20 χρόνια game development!

Η εταιρεία που ανέπτυξε τα Dark Age of Camelot, Tempest, Warhammer Online και Ultima Forever, ιδρύθηκε το 1995 και εξαγοράστηκε από την EA το 2006. Προστέθηκε δε στον κατάλογο των εταιρειών που έχουν κλείσει από την Electronic Arts και που περιλαμβάνει τις ιστορικές Bullfrog (Dungeon Keeper, Theme Hospital, Populous) και Westwood (Command & Conquer, Red Alert).

Ορισμένοι από τους developers που δεν απολύθηκαν από την εταιρεία της Virginia θα δουλέψουν για mobile games ή ως βοηθητικοί στα games που βρίσκονται υπό ανάπτυξη.

Το τελευταίο παιχνίδι που ανέπτυξε η EA Mythic ήταν ένα free-to-play Dungeon Keeper για κινητά τηλέφωνα, το οποίο λόγω πολιτικής της EA με τις in-game αγορές έχει χαρακτηριστεί από μία μερίδα παικτών ως "unplayable"!

Keywords
Τυχαία Θέματα