Δηλαδή αν έμπαινε ο Γλέζος στο ΔΝΤ θα τους άρεσε;

Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε τα δεκάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται ήδη στο κοινοβούλιο με τη φανέλα πλέον του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε να κατονομάσουμε τα εκατοντάδες στελέχη του ΠΑΣΟΚ που έχουν λάβει πλέον θέση σε κομβικές θέσεις της διοικητικής μηχανής. Για να μην αναφερθούμε στους διάφορους συμβούλους που τσιμπάνε δουλειές και παίζουν ρόλο στο νέο σύστημα επικοινωνίας.

Απορώ πως το ανέχεται

αυτό ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αυτό δεν είναι πρώτη φορά Αριστερά. Είναι 5η φορά ΠΑΣΟΚ.

Και είναι εμποτισμένο με τον πιο βαθύ λαϊκισμό και την πιο εμφατική υποκρισία του: αντιευρωπαϊκό, οπισθοδρομικό, οπορτουνιστικό.

Θυμόμαστε όλοι τον περίφημο κοινοβουλευτικό διάλογο μεταξύ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής κόντρα στον καιρό υπερθεμάτιζε πως «η Ελλάδα ανήκει στη Δύση» και ο Ανδρέας Παπανδρέου στην κορύφωση του λαϊκισμού να δηλώνει πως «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες». Βέβαια, η πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου, οδήγησε την Ελλάδα στην πιο σκοτεινή της δύση.

Αλλά αυτά ανήκουν στον παρελθόν. Και ο λαός οφείλει να τα θυμάται. Γιατί λαός που δεν θυμάται την ιστορία του, είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. Και αυτήν την υποκρισία την ζούμε και πάλι τώρα. Καλύτερο παράδειγμα η τοποθέτηση της Παναρίτη στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο: Δεν τους πείραζε που η Παναρίτη διαπραγματευόταν εκ μέρους της κυβέρνησης στο Brussels group. Τους πείραξε η θέση στο ΔΝΤ. Αυτό κύριες και κύριοι λέγεται νοοτροπία και ήθος ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή αν έμπαινε ο Γλέζος στο ΔΝΤ θα τους άρεσε;

Δηλαδή τον κ. Φίλη δεν τον πείραζε που η Παναρίτη πηγαινοερχόταν στις Βρυξέλλες για να διαπραγματευτεί τη σωτηρία της χώρας; Τον κ. Παπαδημούλη δεν τον ενοχλούσε που έβλεπε εκεί στις Βρυξέλλες την κ. Παναρίτη να είναι μέρος της δημιουργικής ασάφειας;

Σύντροφοι, ξέρετε πως λέγονται αυτά; ΠΑΣΟΚΙΕΣ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα