Εξέθεσε τον Μίτσελ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε με κάθε επισημότητα το 41ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και το πανηγύρισε μάλιστα με νίκη επί του Απόλλωνα με 1-0.

Σκορ με το οποίο η «Ελαφρά ταξιαρχία» αποχαιρετούσε την Super League παρά την πολύ καλή φετινή της παρουσία.

Ήταν άλλωστε κάτι σαν τελευταία υποχρέωση για τους «ερυθρόλευκους» να κερδίσουν το παιχνίδι αυτό έστω κι αν είχε το χαρακτήρα φιέστας . Βλέπετε οι απανωτές

δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας της Ριζούπολης Σταμάτη Βελλή κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν φτιάξει κλίμα έτοιμο για απαντήσεις στο Φάληρο όπως κι έγινε.

Η μόνη παραφωνία στους Πρωταθλητές ήταν ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού προφανώς δεν είχε ενημερωθεί και δεν γνώριζε το κεφάλαιο «Σταμάτης Βελλής» . Αλλιώς δεν εξηγείται η δήλωση που έκανε μετά το παιχνίδι λέγοντας ότι «Μας αφήνει πικρή γεύση ο υποβιβασμός του Απόλλωνα».

Κάπως με κάποιο τρόπο οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά θα έπρεπε να είχαν προστατέψει τον προπονητή τους που στον υπόλοιπο κόσμο , πλην των φίλων του Ολυμπιακού , φάνηκε πολύ ειρωνικό το σχόλιο του, σε μια δύσκολη στιγμή για την ιστορική ομάδα της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα