«Λαχείο» η σφαλιάρα του αστυνομικού για τα αριστερά κέντρα επικοινωνίας

Έχουμε δύο γεγονότα που το ένα συνδέεται με το άλλο και που το ένα πάει να κουκουλώσει το άλλο.

Στην Κω ένας αστυνομικός χαστουκίζει έναν μετανάστη, οι κάμερες το γράφουν και αμέσως γίνεται όπλο στα χέρια των «αριστερών» μέσων ενημέρωσης και των γνωστών προοδευτικών και δήθεν ανθρωπιστικών κέντρων που κατακεραυνώνουν την Αστυνομία συνολικά.

Οι τίτλοι στα κανάλια και τις εφημερίδες γνωστοί: «Νταής αστυνομικός διώχνεται γιατί χτύπησε μετανάστη». Βεβαίως και κατακριτέα η κίνησή του. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά κάποιον χωρίς λόγο, όμως, έψαξαν τα διάφορα μέσα ενημέρωσης και

η αριστερά του χαβιαριού τι έχει γίνει στην Κω; Πώς περνά ο συγκεκριμένος αστυνομικός και εκατοντάδες συνάδελφοί του; Αν το χαστούκι ήταν κίνηση ενός νταή ή πράξη ενός αστυνομικού που λιώνει μέρα νύχτα για 1.000 ευρώ προσπαθώντας να ελέγξει τις καραβιές των μεταναστών; Κι αν μέσα στους δύσμοιρους πρόσφυγες υπάρχουν και μερικές εκατοντάδες τζιχαντιστές ποιος θα τους ελέγξει; Ο Τσίπρας και η κυρά Τασία από το Κολωνάκι ή ο αστυνομικός που αποτάχθηκε για το χαστούκι; Βρήκαν λοιπόν τρόπο οι διάφοροι γνωστοί εγκάθετοι της αριστεράς να τα χώσουν στην αστυνομία για την αυθαιρεσία της κι όλα αυτά για ένα χαστούκι κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Ή για να ακριβολογούμε κάτω από άθλιες συνθήκες όχι μόνο για τους μετανάστες αλλά και για τους αστυνομικούς και για τους κατοίκους της Κω.

Μέχρι και την παραίτηση του Πανούση επανέφεραν οι διάφοροι αριστερούληδες του μπάχαλου επειδή είναι ο μόνος στην κυβέρνηση που τους τα λέει χύμα. Θέλουν αστυνομία και ασφάλεια ή θέλουν μπάχαλο και καταστροφή;

Αυτό είναι το πρώτο περιστατικό, το δεύτερo είναι το ουσιαστικό. Μέσα στο επτάμηνο του 2015 συνελήφθησαν από τις αρχές στην Ελλάδα 156.726 μετανάστες που ήταν παράνομοι. Προσέξτε, συνελήφθησαν γιατί ποιος ξέρει πόσοι άλλοι εισέβαλαν. Η αύξηση σε σχέση με πέρυσι είναι 500% αφού πέρυσι το ίδιο διάστημα είχαν συλληφθεί 32.070.

Πρόκειται για ρεκόρ δεκαετίας αφού η αμέσως χειρότερη χρονιά ήταν το 2008 με 146.337 συλλήψεις.

Λέσβος, Χίος, Σάμος, Κως και λοιπά Δωδεκάνησα στενάζουν από τα κύματα μεταναστών που έρχονται ανεξέλεγκτοι και που το ελληνικό κράτος δεν κάνει απολύτως τίποτε για να σταματήσει τους διακινητές.

Ταυτόχρονα, μετανάστες πολιορκούν αστυνομικά τμήματα, απαιτούν φαί, εισιτήριο για την Ευρώπη, απειλούν και οι δημοτικές αρχές σηκώνουν τα χέρια ψηλά και φοβούνται πολύ χειρότερα.

Δείτε ξανά τα δύο γεγονότα. Το χαστούκι ενός αστυνομικού που μπορεί να είναι βλάκας, νταής, ακροδεξιός ή μπορεί να είναι ένας απελπισμένος, φοβισμένος και κουρασμένος υπάλληλος ενός κράτους - μπάχαλου. Και το χάος που ζουν φέτος τα ελληνικά νησιά κι όχι μόνο στο όνομα της μεταναστευτικής πολιτικής που δήθεν ασκεί η ελληνική κυβέρνηση.

Ένας από τους λίγους αστυνομικούς που έχουν επωμιστεί το δύσκολο έργο της μεταναστευτικής έκρηξης και μια γραφική κυρία που νομίζει ότι ασκεί πολιτική μετανάστευσης χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο για να κάνει την Ελλάδα «χαβούζα» της Ευρώπης. Που δεν έχει ακόμη καταφέρει να μετακινήσει τους μετανάστες από το Πεδίον του Άρεως παρ’ ότι παρενέβη ο γίγας της πολιτικής μπάρμπα Αλέκος Φλαμπουράρης. Που φτιάχνει έναν… δήθεν προσωρινό καταυλισμό στον Βοτανικό αλλά που όλοι ξέρουμε ότι θα είναι μόνιμος. Που είναι ανίκανη κι αυτή και όλοι να θέσουν το πρόβλημα στην Ευρώπη μετ’ επιτάσεως. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κυβέρνηση… τρόμαξαν όταν βγήκαν φήμες πως στη διαπραγμάτευση για το μνημόνιο μπήκε και θέμα για το μεταναστευτικό. Και γιατί να μην μπει; Αυτοί δεν θα βαρούσαν τα νταούλια για να χορέψουν οι ξένοι; Ας το κάνουν λοιπόν αν έχουν τα κότσια αλλιώς ας αφήσουν την Ελλάδα να βαρέσει διάλυση. Άλλωστε, τι είναι 2,1 εκατ. μετανάστες που περιμένουν στην Τουρκία για να περάσουν απέναντι; Κατά την κυρά Τασία θα μπορούσε να είναι επιπλέον 2,1 εκατ. τουρίστες που θα έρθουν για να λιαστούν στην Ομόνοια ή στο κάμπινγκ του Πεδίου του Άρεως.

Σιγά μην ασχοληθούμε με το πραγματικό πρόβλημα. «Λαχείο» η σφαλιάρα του αστυνομικού για τα αριστερά κέντρα επικοινωνίας. Αν υπάρξει και νεκρός δε, ακόμη καλύτερα. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα