Το χαρακίρι της δεκαετίας η Λίβερπουλ

12:25 6/5/2014 - Πηγή: Antinews

Από τον παράδεισο στην κόλαση, από το ζενίθ στο ναδίρ και από το 0-3 στο 3-3. Η Λίβερπουλ γέμιζε την καρδάρα με το γάλα όλο τον χρόνο ήταν κοντά στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και μέσα σε 9 λεπτά τα κλώτσησε όλα.

Το 0-3 επί της Κρίσταλ Πάλας στο Σέλχαρστ Πάρκ στο 79ο λεπτό , το βράδυ της Δευτέρας ,δεν έμελλε να αποτελέσει το υστερόγραφο στο πολυπόθητο πρωτάθλημα που περίμεναν οι «κόκκινοι». Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την ανεξήγητη καθίζηση του Τζέραρντ και της παρέας του στο τελευταίο 10λεπτο, πέτυχαν 3 γκολ

και πήραν την ισοπαλία που είναι καταδικαστική για την ομάδα του Λιμανιού.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους περισσότερους παίκτες της Λίβερπουλ δακρυσμένους ενώ σε χειρότερη κατάσταση από όλους ήταν ο Σουάρες που στην κυριολεξία τον μετέφεραν οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Μάλιστα ο Στίβεν Τζέραρντ που επίσης ήταν βουρκωμένος , προσπάθησε να απομακρύνει την κάμερα που επεδίωκε να κάνει ζουμ στο σκεπασμένο πρόσωπο του συμπαίκτη του.

Πλέον ο τίτλος βρίσκεται στα χέρια των παικτών της Μάντσεστερ Σιτι που πρέπει να χάσουν βαθμούς στα δυο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια με Άστον Βίλα και Γουεστ Χαμ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα