ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ…ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ!!!


ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ;;;
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης διέψευσε τους ισχυρισμούς του πρώην πρέσβη της Τουρκίας Ντενίς Μπουλούκμπασι ότι επί θητείας Γιώργου Παπανδρέου
στο υπουργείο Εξωτερικών η Ελλάδα είχε δεχθεί να μην επεκτείνει σε ορισμένες περιοχές τα χωρικά της ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια.
Ο κ. Μπεγλίτης, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών και συμμετείχε στις διερευνητικές επαφές, τόνισε, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Real Fm, ότι γίνονταν συζητήσεις, αλλά δεν υπήρξε καμία συμφωνία, καθώς "μοναδικός στόχος της Αθήνας ήταν η υπεράσπιση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας".
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί η θητεία, εάν δεν αποδώσουν οι σχεδιασμοί για τον εξορθολογισμό στη λειτουργία των ενόπλων δυνάμεων, και επέκρινε τη ΝΔ ότι προχώρησε σε μείωση της θητείας για μικροπολιτικούς λόγους, ενώ επανέλαβε την αντίθεσή του με το θεσμό του πλήρους επαγγελματικού στρατού. 
Διαβάστε περισσότερα »
Keywords
Τυχαία Θέματα