Αρχηγός της πυροσβεστικής έκλεψε εμβόλια για τον κορονοϊό

16:53 29/1/2021 - Πηγή: Fimotro

Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας στη Φλόριντα κατηγορήθηκε ότι έκλεψε εμβόλια του κορονοϊού! Ο Άντονι Νταμιάνο (φωτό) επικεφαλής της πυροσβεστικής της Φλόριντα, παραδόθηκε στις Αρχές όπως αναφέρει η New York Post καθώς κατηγορήθηκε ότι έκλεψε εμβόλια κατά του κορονοϊού!

Ο Νταμιάνο συνελήφθη την Τετάρτη με την κατηγορία της παραποίησης επίσημου εγγράφου και της κλοπής. Ένας πρώην νοσηλευτής στην πυροσβεστική υπηρεσία,

ο Τζόσουα Κολόν, συνελήφθη για την απώλεια τριών φιαλιδίων του εμβολίου Moderna. Στην απολογία του ο Κολόν είπε στις αρχές ότι ο 55χρονος αρχηγός του ζήτησε να κλέψει τις δόσεις του εμβολίου για τη μητέρα του.

Συνεχίζοντας είπε πως ο ίδιος δεν ήθελε να το κάνει, αλλά ο Νταμιάνο απείλησε να τον αναφέρει για κλοπή και παράνομη πώληση εμβολίων.

Την επόμενη μέρα, ο Κολόν άφησε τρεις δόσεις του εμβολίου μέσα σε ψυγείο της υπηρεσίας και ο Νταμιάνο τον διέταξε να κάνει ένα «μεσημεριανό διάλειμμα», ανέφεραν οι Αρχές. Όταν επέστρεψε, οι τρεις δόσεις είχαν κάνει «φτερά».

Οι Αρχές πήραν επίσης συνέντευξη από τη μητέρα του Νταμιάνο, η οποία τους είπε ότι ο γιος της, τής είπε ότι όντως περίμενε από έναν άντρα να της φέρει το εμβόλιο, αλλά αυτό τελικά δεν συνέβη.

The post Αρχηγός της πυροσβεστικής έκλεψε εμβόλια για τον κορονοϊό appeared first on Fimotro.

Keywords
Τυχαία Θέματα