Διαψευδει η ζωη οτι "καπαρωσε" γραφειο στη βουλη

07:16 23/9/2015 - Πηγή: Fimotro
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε φροντίσει να καπαρώσει ένα γραφείο, από τα καλύτερα του κτιρίου, κατά πληροφορίες, στον δεύτερο όροφο, μεγάλο, με θέα στον Εθνικό Κήπο, το οποίο ανήκε...
στον πρόεδρο της Βιβλιοθήκης της Βουλής, ο οποίος παραιτήθηκε και δεν τοποθετήθηκε κάποιος άλλος στη θέση του. Ετσι το γραφείο του έμεινε άδειο και η κυρία Κωνσταντοπούλου έσπευσε να το καπαρώσει
για παν ενδεχόμενο.
Μάλιστα για να μην μπει κανείς εμπόδιο στα σχέδιά της, άλλαξε και κλειδαριά και το κλείδωσε. Ομως, αν και έχει δικαίωμα να διατηρεί γραφείο, υπενθυμίζεται ότι είχε προσπαθήσει να διώξει όλους τους πρώην προέδρους από το κεντρικό κτίριο και να έχουν γραφεία εκτός Βουλής. Κάτι που η ίδια θα έπρεπε να έχει πράξει. Προφανώς πίστευε ότι θα εκλεγεί και γι' αυτό έσπευσε να καπαρώσει το γραφείο, όμως, τώρα είναι άγνωστο τι θα πράξει.
Η ίδια πάντως διαψεύδει τις πληροφορίες μέσω του λογαριασμού της στο Twitter με την ακόλουθη ανάρτηση: «Δημοσιεύματα του κίτρινου τύπου αναφέρουν ότι "η Πρόεδρος της Βουλής καπάρωσε σούπερ γραφείο στο Βουλευτήριο με θέα τον Εθνικό Κήπο". Ψέμα.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά έλεγαν ότι επί μήνες ο πρώην πρωθυπουργός ζητά από την πρόεδρο της Βουλής να του βρει γραφείο που δικαιούται αλλά δεν έχει κάνει δεκτό το αίτημά του.
Keywords
Τυχαία Θέματα