Εσυ και κανενας αλλοσ!

21:22 15/5/2015 - Πηγή: Fimotro
ΟΜΑΔΑ 9 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΩΝ 42 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ!!!
Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΜΕ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΠΙ 37 ΛΕΠΤΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Πραγματικά δεν ξανάγινε! Ο Ολυμπιακός έχανε...
επί 39 λεπτά αλλά είναι στον τελικό!
Καθάρισε την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με σκορ 70-68. Ένα ματς που για μία ακόμη φορά οι Ρώσοι πίστευαν ότι είχαν νικήσει και οι «ερυθρόλευκοι» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Γιατί μόνο ο Θρύλος μπορεί να γυρίσει ένα τέτοιο παιχνίδι και να το κάνει δικό του!

ΠΗΓΑΙΝΑΝ... ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ!

Στην πρώτη περίοδο καμία ομάδα από τις δύο δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο παιχνίδι. Με την ΤΣΣΚΑ όμως να είναι αυτή που οδηγούσε στο μεγαλύτερο μέρος της περιόδου το σκορ και ο Ολυμπιακός ακολουθούσε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν άφησαν οι «ερυθρόλευκοι» τους Ρώσους να ξεφύγουν.

Όταν αυτό πήγε να γίνει ο Παπαπέτρου με τρίποντο έφερε ξανά τον Θρύλο κοντά στο σκορ. Έτσι οι Ρώσοι, οι οποίοι υπέπεσαν σε αρκετά λάθη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, τελείωσαν το δεκάλεπτο με το υπέρ τους 20-17, με τον Ολυμπιακό όμως να αναγκάζει την ΤΣΣΚΑ σε πολλά λάθη και να έχει χαμηλό σκορ, από τη στιγμή που μιλάμε για την ομάδα με την καλύτερη επίθεση της Ευρωλίγκας.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ... ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ... ΦΟΡΑ Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ

Στο δεύτερο δεκάλεπτο του ημιτελικού του Final 4 της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά. Γεγονός που έδωσε το δικαίωμα στους Ρώσους να ξεφύγουν στο σκορ μέχρι και 7 πόντους με 24-17. Ο Πέτγουεϊ όμως μείωσε σε 24-20 και στη συνέχεια ανέλαβε... δράση ο Παπαπέτρου! Ο νεαρός του Θρύλου ήταν αυτός που έκανε το 24-22, ενώ στη συνέχεια έπαιξε καλή άμυνα, πήρε και επιθετικό ριμπάουντ.

Κάτι που έκανε τον Ολυμπιακό να ανέβει ψυχολογικά και να επιστρέψει ξανά στο παιχνίδι παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ με επτά πόντους. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν μπροστά στο σκορ με καλάθι του Ντάνστον 28-27, κάτι που έγινε για πρώτη φορά μετά το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης.

Στη συνέχεια ο Παπαπέτρου έκατσε στον πάγκο για να ξεκουραστεί και ανέλαβε ο Πρίντεζης. Ο... υπαρχηγός του Θρύλου έκανε την ΤΣΣΚΑ να φορτωθεί γρήγορα με φάουλ, ενώ ισοφάρισε σε 33-33 με τρίποντο στη λήξη της επίθεσης αλά... Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ! Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ να προηγείται με έναν πόντο με 36-35, χάρη σε εύστοχη βολή του Κιριλένκο. Αν και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα στο ημίχρονο, όμως είχε λάθος επιλογές στις τρεις τελευταίες του επιθέσεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα