Καταντια, μισος, ντροπη και ευτελισμος του «μορφωματος» (ερτ) δτ-νεριτ(!)

14:31 26/6/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Τέτοια κατάντια, τέτοια ντροπή διοίκησης φορέα, και κυβέρνησης, δεν έχω ματαδεί, όπου και αν ταξίδεψα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Τέτοια αναλγησία και μίσος, για την εξαφάνιση...
στοιχείων μιας ιστορίας, ούτε οι «Τζιχαντιστές» του Ιρακ δεν θα τολμούσαν. Μάλλον ο κ. Μακρυδημήτρης που ανέλαβε την τύχη του «μορφώματος» της ΝΕΡΙΤ(ΕΡΤ) δεν θα πρέπει να έχει αίσθηση του χώρου στον οποίο βρίσκεται.

Τον είχαμε προειδοποιήσει όταν έφτασε στο ραδιομέγαρο, ότι τον ρίχνουν στο «λάκο»των
λεόντων. Μέσα στο κτήριο, δρουν μαφίες, συμμορίες, αρουραίοι και χαμαιλέοντες που προβάλλουν συχνά από τους υπονόμους. Είναι υπολείμματα, τα οποία όσο και αν εσύ τα «ψεκάζεις» αυτά βρίσκουν τον τρόπο να πολλαπλασιάζονται μέσα από πολιτικές δυνάμεις που τα προστατεύουν.

Σας είχαμε ενημερώσει κ. πρόεδρε, ότι εντός και εκτός κηρίου, υπάρχουν κέντρα και παράκεντρα εξουσίας, τα οποία θα έπρεπε να διαλύσετε. Δεν το πράξατε(;).

Κύριε Μακρυδημήτρη, από την ημέρα που αναλάβατε καθήκοντα, δεν ασκήσαμε κριτική, και σας στηρίξαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δινοντά σας αρκετό χρόνο για να αντιδράσετε κατάλληλα. Διότι όπως εσείς ο ίδιος είπατε, δεν βρήκατε επιχειρησιακό σχέδιο, πρόγραμμα, προσωπικό, και ότι άλλο απαιτεί η λειτουργία ενός στοιχειώδους τηλεοπτικού καναλιού.

Αντί λοιπόν να ασχοληθείτε, με αυτή την πολύπλοκη λειτουργία του «μορφώματος», κάνατε ακριβώς το αντίθετο. Πήρατε δύο αποφάσεις, που θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι δικές σας. Αν αυτές σας χαρακτηρίζουν, τότε δεν μιλάμε για άνθρωπο με «σώας τας φρένας», γι΄αυτό και σας βγάζω από το κάδρο. Κάποιοι από τα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας σας παγίδευσαν.

Από τη θέση, τι δική σας, πρόεδροι, διευθύνοντες-σύμβουλοι, και γενικοί διευθυντές, τα τελευταία χρόνια, έχουν περάσει περισσότεροι από 60. Τόσους έχω σημειώσει στο ημερολογιό μου(να σας τους στείλω) ίσως και περισσότεροι. Εκτός από 4-5 πρόσωπα, που αποχώρησαν μόνοι τους, οι υπόλοιποι, έφυγαν διωγμένοι, ταπεινωμένοι, αποδιοπομπαίοι τράγοι και πολλές φορές με κλοτσιές.

Μιλώντας με έναν φίλο σας υπουργό και φίλο μου, για το τι άνθρωπος είστε, μου μίλησε με πολύ καλά λόγια, αλλά κατέληξε: Δεν εύρισκε έναν πιο ήπιο τρόπο να «αυτοκτονήσει»; Αλλά ας έρθω στις δυο αποφάσεις που σας καταλογίζουν και στιγμάτισαν τη μέχρι τώρα πορεία σας στο «ψυχιατρικό ίδρυμα» της Αγίας Παρασκευής, μεγάλη η χάρη της και να σας φωτίσει!

Σας καταλογίζουν λοιπόν ότι είσαστε ο άνθρωπος που κρύβετε πίσω από την εντολή, αποκαθήλωσης της «μαύρης σημαίας» στην κεντρική είσοδο του ραδιομεγάρου, προς τιμήν των νεκρών της ΕΡΤ. Αποτέλεσμα τραυματισμοί, αστυνομία, μηνυσεις, δικαστήρια τραμπουκισμοί σε έναν χώρο που δεν ανήκει στο ραδιομέγαρο.

Και φθάσατε στην πλέον βάρβαρη και αποτρόπαια πράξη στηριζόμενοι σε νόμους και αποφάσεις της πολιτείας, που έχει παραβιάσει το μισό σύνταγμα και τη νομοθεσία του κράτους. Μα πέρα από νόμους, υπάρχουν αξίες, ηθική, φιλότιμο, αξιοπρέπεια και σεβασμός στην ιστορία, την ανθρώπινη συνείδηση και αξιοπρέπεια. Θέλοντας λοιπόν να εξαλείψετε, κάθε ίχνος από την ΕΡΤ και την ιστορία της(αυτό είναι το προβλημά σας;) κάνατε αγωγή έξωσης των ιστορικών γραφείων του συνεταιρισμού που εκμεταλλεύεται το εστιατόριο. Το Μπάρ, που έχουν οι ανάπηροι και τα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ.

Διότι καταλαμβάνουν χώρους που θέλετε να αξιοποιήσετε με διαγωνισμό. Λέτε συγκεκριμένα στην αγωγή:

«Επειδή η αποστέρηση αυτή παρακωλύει την ανάπτυξη της οργάνωσης και λειτουργίας της εταιρίας μας, στο πλαίσιο της οποίας σκοπείται μεταξύ άλλων και η διενέργεια πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση χώρου εντός του ραδιομεγάρου για την εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίου και κυλικείου. Επειδή οι καθών δεν αποχωρούν οικιοθελώς παρά τις προφορικές οχλήσεις μας...κλπ κλπ»

Αν αγαπητέ κ. Μακρυδημήτρη αυτή η αγωγή αποδίδετε σε εσάς αλλά υπογράφετε από άλλον δικηγόρο(δεν ξέρω ποια νομική τελείωσε, ίσως στην Antigua)να την δώσετε σε φοιτητές σας, για να εκπονήσουν διδακτορικές μελέτες σας ακαδημαϊκός δάσκαλος. Αφού αυτά τα γραφεία, τα οποία σημειωτέων δεν λειτουργούν «παρακωλύουν την ανάπτυξη και λειτουργία της εταιρίας». Δεν γνωρίζω αν τέτοιες απόψεις συμμερίζεται η ψυχιατρική επιστήμη. Χρειάζεται λίγο ψάξιμο, στην Ελλάδα έχουμε καλούς «ψυχιάτρους».

Ξεχάσατε ακόμη ένα γραφείο, 30 τμ, που πρέπει να κάνετε έξωση. Είναι η «Εστία υπαλλήλων της ΕΡΤ» που κάνει(μάλλον έκανε)διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και είχε τη φροντίδα των παιδιών των υπαλλήλων. Η αγωγή θα συζητηθεί στις 23/7/2014 στο πρωτοδικείο Αθηνών.

Πιστεύω ότι οι δικαστές θα πάρουν τη σωστή απόφαση και θα σώσουν την ηγεσία του «μορφώματος» και προσωπικά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο κ. Μακρυδημήτρη. Δεν μπορώ να φανταστώ, όπως έχω γράψει, μετά την πρωτοφανή απόφαση και παγκόσμια πρωτοτυπία με το «μαύρο» της ΕΡΤ, που τόλμησαν Μεταξάς, Καντάφι και Σαμαράς, θα υπάρχει ένα ακόμα όνομα ακαδημαϊκού δασκάλου, που δεν τόλμησε κανένας από τους προηγούμενους. Για την ιστορία να πούμε ότι, κάποτε το ραδιομέγαρο φιλοξενούσε 5-6 χιλιάδες προσωπικό με άνετους χώρους και γραφεία. Όταν έπεσε το «μαύρο» υπήρχαν 2650.

Το νέο «μόρφωμα» της ΝΕΡΙΤ, προβλέπει 615 άτομα προσωπικό και για τα 3 κτήρια. Η αγωγή ζητάει να ελευθερωθούν τα γραφεία της ΠΟΣΠΕΡΤ. Ένα παράπηγμα 40 τετραγωνικών και 30 του συνεταιρισμού. Σημειωτέων, ότι μέλη του συνεταιρισμού είναι όλοι οι εργαζόμενοι και συνταξιούχοι, και απασχολεί 5-7 άτομα που πληρώνει ο συνεταιρισμός από συνδρομές.
Μόλις κλείσουν αυτά τα γραφεία, γιατί δεν έχουν προσωπικό, θα ανθίσει το νέο νοτιοανατολικό «BBC» της Ευρώπης με έδρα τη χώρα μας!!!

Κύριε Μακρυδημήτρη σε λίγο καιρό θα είστε «παρελθόν» όπως όλοι οι συναδελφοί σας. Μην σας παρασύρουν οι συμμορίες σε λανθασμένες αποφάσεις. Κρατήστε την αξιοπρέπεια σας και φύγετε με ψηλά το κεφάλι.
Θα επανέλθουμε, γιατί η υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο και «δυσοσμία».
Keywords
Τυχαία Θέματα