Κρατοσ- φαντασμα...

11:57 1/6/2012 - Πηγή: Fimotro
Γράφει η Μαρία Ψαράκη
Αγαπητό Fimotro,
Και ενώ ακούμε απειλές να μας βομβαρδίζουν από το εξωτερικό, μέσων δηλώσεων αξιωματούχων, μέσω εφημερίδων με πολλές φορές προσβλητικότατα σχόλια, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τους Έλληνες, το Ελληνικό...
Κράτος, αν και εφόσον υπάρχει, αποχαυνωμένο μέσα στη προεκλογική ραστώνη, εμφανίζει αντίδραση νεκρού. Καμία απάντηση, καμία τοποθέτηση, καμία προσπάθεια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.
Και θα σκεφτεί ίσως κάποιος ότι αυτά είναι '' ψιλά γράμματα '' όταν καθημερινά
βιώνουμε δράματα αυτόχειρων που αφήνουν την τελευταία τους πνοή σε παγκάκια, πάρκα και πλατείες, όταν καρκινοπαθείς στερούνται φαρμάκων και χημειοθεραπειών πολύτιμων για την επιβίωση τους, όταν άρρωστοι και συνταξιούχοι πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα τους και γέροντες ταλαιπωρούνται σε ουρές για να λάβουν τη στοιχειώδη πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα.
Κι όμως όλα αυτά προήλθαν ακριβώς από αυτό το απρόσωπο και αόρατο κράτος που στερεί σήμερα από τους πολίτες του όλα αυτά για τα οποία πλήρωναν ακριβά, χρόνια ολόκληρα. Και τι να πει κανείς για τους εκπροσώπους του παντελώς άχρηστου πολιτικού συστήματος που φιγουράρουν, χωρίς ίχνος ντροπής, ακόμα μια φορά στα ψηφοδέλτια και ζητούν εμμονικά, σα να μη συμβαίνει τίποτα, την ψήφο και την υποστήριξη μας. Και κυρίως τι να πει κανείς για τους αρχηγούς των κομμάτων-αποκομμάτων τους που απλά, καθώς είναι ίδιοι με αυτούς, τους το επιτρέπουν.
Keywords
Τυχαία Θέματα