Ορκισμενος για να κανει ζημια στον παπανικολαου ο σαρακης

10:57 30/4/2014 - Πηγή: Fimotro
ΒΕΝΤΕΤΑ ΜΕ Ν.Δ. ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Είναι γνωστό ότι ο ποινικολόγος Παύλος Σαράκης έχει αναλάβει με επιτυχία την υπεράσπιση του Βουλευτή και υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Ηλία Κασιδιάρη. Η ανάληψη της...
υπεράσπισης είχε για εκείνον πολιτικό κόστος. Επέφερε τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία και
τον έθεσε εκτός χρίσματος για υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε τελικά τον Ευρωβουλευτή κ. Γιώργο Παπανικολάου για να διεκδικήσει το Δήμο Γλυφάδας απέναντι στον νυν Δήμαρχο κ. Κώστα Κόκκορη, προσωπικό φίλο του Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ο Παύλος Σαράκης διαθέτει σημαντική επιρροή στο εκλογικό σώμα και επέλεξε να παρέμβει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Συνέπραξε με τον ιατρό-χειρουργό κ. Στέλιο Δίβαρη, ιδρύοντας τη δημοτική παράταξη «Δημιουργική Διαδρομή». Η δημοτική τους παράταξη στελεχώνεται με πρόσωπα που ασχολούνται για πρώτη φορά με τα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης. Επιλέχτηκαν -όπως ισχυρίζονται στη διακήρυξή τους- με κριτήριο την προσωπική τους διαδρομή στην κοινωνία, αποκλείοντας πρόσωπα με κομματικές ή παραγοντικές εμπλοκές. Επικεφαλής του συνδυασμού τέθηκε ο πρώην Αντιδήμαρχος Γλυφάδας και Ιατρός Στέλιος Δίβαρης. Ο Παύλος Σαράκης είναι το δυνατό "χαρτί" του συνδυασμού, που προσελκύει ψηφοφόρους από ευρύ φάσμα της εκλογικής βάσης.
Ουδείς όμως μπορεί να προβλέψει πλέον την έκβαση της εκλογικής μάχης στο Δήμο Γλυφάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα